Nova vest
Fudbal

Subota, 13.09.2014.

20:41

Lalatović: Sraman kriterijum

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je veoma nezadovoljan suđenjem na meču crveno-belih sa Napretkom u Kruševcu.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

“Nemam mnogo toga da kažem o utakmici, iz svima dobro poznatog razloga. Sudija je svirao penal za Napredak, u redu, čim je pokazao na belu tačku, poštujem kriterijum u toj situaciji. Ali isto tako u prvom poluvremenu, Vukan Savićević je bio u istoj situaciji, ali sudija nije pokazao na belu tačku, što znači da nije bio isti kriterijum za nas i za njih“, rekao je Lalatović.

“Ja znam da on nije želeo da svira penal za Crvenu zvezdu i razumem da je teško svirati penal pred kraj utakmice, ali ti ljudi moraju da shvate da mi ne postojimo zbog njih, nego oni zbog nas. Moji igrači, ja, naša deca i naše porodice živimo od ovoga. Ukoliko se ispostavi da nije bio nijedan jedanaesterac za Crvenu zvezdu u svim spornim situacijama koje sam naveo, pristajem da me doživotno suspenduju iz fudbala. Ali ukoliko je bilo penala za Zvezdu, neka on prihvatni doživotnu suspenziju“, dodao je Lalatović za zvanični sajt kluba.

Pomoćni trener Crvene zvezde Dragan Šarac okarakterisao je remi u Kruševcu kao "fer i korektnu utakmicu", a rekao je da će se o spornim situacijama tek govoriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve