Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.09.2014.

09:08

Babić: Ostajem u Voši, nije do mene

Mladi štoper Vojvodine Srđan Babić ipak neće postati pojačanje Sampdorije Siniše Mihajlovića, iako ga je samo potpis delio od transfera, prenose "Novosti".

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Ne znam šta da kažem. Evo me na aerodromu, čekam let za Beograd i vraćam se u Vojvodinu. Nismo uspeli da se dogovorimo tako da ništa nije postignuto. Zapelo je na nekoj drugoj strani a verujte mi, nije do mene. Evo, krećem za Srbiju- rekao je Babić za Novosti.

On je u nedelju predveče i otputovao u Đenovu u pratnji svog agenta Zorana Pavlovića, inače bivšeg predsednika Upravnog odbora Vojvodine, i očekivalo se da će posle lekarskih pregleda i uobičajenih razmena rečenica, formalnost oko transfera, čija je vrednost procenjena na milion i po evra, biti finiširana.

Ipak, do konačnog dogovora nije došlo pa će 'Orlić“ Babić, koga su ovog leta povezivali sa Crvenom zvezdom i još nekoliko evropskih klubova, s obzirom na to da je prelaznik rok istekao, ostati u Vojvodini sigurno do januara iduće godine i sačekati novu ponudu ili rasplet situacije vezan za njegov prelazak u Đenovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu