Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.08.2014.

17:52

Mitrović strelac, Anderlehtu remi

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović nastavio je sa golgeterskom serijom za Anderleht, ali njegov tim nije uspeo da pobedi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Mitrović je postigao drugi gol za Anderleht u 16. minutu, ali je šampion Belgije remizirao 2:2 na gostovanju Klub Brižu.

Bivši napadač Partizana iskoristio je odličan centaršut Praeta sa leve strane i neometan, sa nekih sedam minuta zakucao loptu u mrežu domaćih za svoj četvrti gol ove sezone.

Tada je već bilo 2:0 a goste i činilo se da će bodovi u Brisel, pošto je prethodno Defur iskoristio još jednu asistenciju Praeta.

Ipak, Klub Briž se vratio u drugom poluvremenu i pogocima Jorgensena i Engelsa izborio remi.

Mitrović je igru napustio u 78. minutu kada je umesto njega ušao Matijas Suarez.

I pored nerešenog rezultata Anderleht je zadržao čelnu poziciju sa 14 bodova iz šest kola, dok je Klub Briž na šestom mestu sa devet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve