Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2014.

11:19

Vraća li se Ninković u Zvezdu?

Povratak Miloša Ninkovića u Crvenu zvezdu i dalje vrlo neizvestan, iako su svi mediji preneli da je već postigao dogovor sa upravom kluba, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako saznajemo, iako su svi mediji preneli kao "gotovu stvar", Ninković još uvek nije ni blizu "Marakane".

Prema našim saznanjima, jedan od najvećih ljubimaca naavijača u poslednjih nekoliko godina, nije postigao nikakav konkretan dogovor sa upravom kluba, a njegova odluka mogla bi da bude poznata bukvalno u poslednjim minutima prelaznog roka.

Ninković, koji je tokom leta oprostio klubu pozamašan dug i razmišljao o kraju karijere, ili njenom privodjenju kraju u nekom klubu sa dalekog istoka, dobio je u poslednja 24 časa dve ponude manje atraktivnih klubova koji će nastupati u LŠ ove sezone.

Pored toga, poziv Evijana u kojem je ostavio izvanredan utisak tokom polusezone u kojoj je nastupao za francuski klub, otvoren je od dana kada je saopštio da napušta Ljutice Bogdana.

Ipak, nije tajna da je uz klub i nekadašnje saigrače bio svakodnevno, treirajući sa njima, mečeve na Marakani pratio je pored terena, a bio je uz ekipu i u Novom Sadu.

Sa te strane, eventualni povratak (koji i dalje nije blizu) ne bi bio neočekivan, a Ninković bi se vratio prema našim saznanjima, samo zbog kluba u kome je igrao i pomoći koju bi mogao da donese, jer mišljenje o srpskom fudbalu i svim njegovim manama nije promenio.
Ostaje da se vidi, da li će Ninković ponovo postati najveće pojačanje crveno-belih u samo godinu dana, ili će se ipak odlučiti za neku drugu soluciju, pa čak i pauzu i odlazak u Kinu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve