Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2014.

10:42

"Najbolje od Mesija tek sledi"

Defanzivac Barselone Havijer Masćerano smatra da svet nije video najbolje partije Lionela Mesija.

Izvor:

Autor:

Default images

Sjajni Argentinac nije prošle sezone bio u svom najboljem izadnju, često su ga mučile povrede, ali je i pored toga upisao 41 gol u svim takmičenjima.

"Mesi ima toliko toga da pruži. Ne mislim da smo videli najbolje od njega, mislim da to tek sledi", rekao je Masćerano.

Mesi je posle okonačanja klupskih obaveza preuzeo traku u Argentini, doveo Gaučose do finala Mundijala u Brazilu, ali i promašio najbolju priliku za trijumf svog tima u finišu.

"Posle prolaska grupe, Mesi je shvatio da ne možemo da se fokusiramo samo na napad i da igramo ofanzinvo. Morali smo da odredimo prioritete, pa smo se koncentrisali na odranu, što je dovelo do toga da on I Gonsalo Iguain budu pomalo odsečeni", dodao je Masćerano. "On je takođe imao defanzivne zadatke, i nikada se nije žalio zbog toga, iako smo svi znali da to nije njegov stil igre".

"Uradio je mnogo dobrog za tim, a nimalo mu nije bilo lako. Da nije bilo njega, sigurno ne bismo stigli do finala".

Mesi je na sedam mečeva na Svetskom prvenstvu postigao četiri pogotka, a proglašen je najboljim igračem turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve