Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2014.

12:10

Legija Seltiku: Pobedio je fudbal

Fudbaleri Seltika nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, a niko nije bio srećniji zbog toga od Legije iz Varšave.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Škotski klub poražen je u dvomeču od Maribora i to pošto je zbog administrativne greške prošao u plej-of za Ligu šampiona, a ne Legija.

„Fudbal je pobedio“, bila je poruka na zvaničnom profilu Legije na društvenoj mreži Tviter posle pobede Maribora sa 1:0 u revanšu, odnosno 2:1 u dvomeču.

Šampion Poljske je pobedio Seltik sa 6:1, ali je drugi meč, završen pobedom Legije sa 2:0, registrovan službenim rezultatom pošto je poslednja četiri minuta revanša odigrao igrač koji je bio suspendovan. Škoti su tako prošli dalje zahvaljujući golu u gostima.

Legija je od tada uložila niz žalbi, čak je molila Seltik da joj prepusti svoje mesto, ali je na kraju morala da nastavi takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Porazom od Maribora, škotski klub je izborio mesto u Ligi Evrope, a Legija bi u četvrtak mogla da učini isto. Miroslav Radović i njegovi saigrači imaju prednost od 1:0 u odnosu na kazahstanski Aktobe posle prvog meča, a drugi se igra u četvrtak od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve