Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.08.2014.

09:17

Suniga prihvatio Nejmarov izazov!

Fudbaleri Barselone ubedljivo su pobedili Leon u generalnoj probi pred novu sezonu, a taj meč obeležio je povratak Nejmara i debi Luisa Suaresa.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Međutim, to u ponedeljak verovatno nije bila najveća sportska vest koja dolazi iz Katalonije.

Upravo je spomenuti Brazilac bio u centru pažnje i ponovo je pokazao koliko je veliki čovek. Nejmar je prihvatio ledeni izazov koji mu je zadao saigrač iz reprezentacije Marselo.

On se polio ledenom vodom, ali ono što je uradio nekoliko trenutaka kasnije je za divljenje. Izazvao je Kolumbijca Sunigu, čoveka koji ga je brutalno povredio na Svetskom prvenstvu.

Suniga je u duelu dve reprezentacije startovao kolenom na Nejmara i polomio mu treći kičmeni pršljen. Suniga je posle nekoliko sati prihvatio izazov I uradio isto.

Ako već do sada niste videli, u pitanju je "ledeni izazov" organizacije ALS, u kom slavni na sebe izliju kantu ledene vode, pritom doniraju novac i onda i izazovu iduće tri osobe da naprave isto u roku od 24 sata.

"Ledeni izazov“ uzeo je maha širom sveta, a akciji pomoći priključile su se mnoge svetske zvezde među kojima su Kristijano Ronaldo, Mark Zakerberg, Bil Gejts i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve