Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.08.2014.

12:37

FSS: Reprezentacija igra u Humskoj

Fudbalska reprezentacija Srbije sve tri utakmice kao domaćin do kraja 2014. godine igraće na stadionu Partizana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Orlovi’ prvo 7. septembra igraju prijateljsku utakmicu sa Francuskom, a potom 14. oktobra dočekuju Albaniju, a mesec dana kasnije Dansku, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

Iz vladajućeg tela srpskog fudbala odlučeno je da se utakmice igraju u Humskoj u cilju adekvatne organizacije utakmica.

Članovi nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije su odlučili da otvore mogućnost kupovine ulaznica za sve tri utakmice u paketu, uz formiranje posebnih grupa kojima će biti omogućeno da kupe ulaznice po povoljnijim cenama.

Jedinstveni je zaključak da je našoj reprezentaciji potrebno zajedništvo, jedinstvo i ljubav ka otadžbini. U tom cilju, istaknuto je da je uloga i podrška navijača možda i odlučujuća u toj misiji. Narednih dana biće održana posebna konferencija za medije na kojoj će biti predstavljena kompletna široka kampanja, na kojoj će biti objavljene cene pojedinačnih ulaznica, kao i posebno pripremljenih paketa, uz preciziranje svih detalja važnih u smeru njihove prodaje. U ovom trenutku možemo da nagovestimo da će se u fokusu kampanje naći porodice i prijatelji, koje želimo u što većem broju da vidimo na tribinama kada igra najbolji nacionalni tim Srbije“, stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS je takođe izraženo zadovoljstvo zbog angažovanja holandskog stručnjaka Dika Advokata na mesto selektora reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu