Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

15:10

Veliki Dinjo: Deko, zaslužio si!

Ronaldinjo nije mogao da stigne na oproštaj svog velikog prijatelja Deka, ali i pored toga nije zaboravio nekadašnjeg saigrača.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Deko je u petak uveče odigrao poslednju utakmicu u karijeri – na ’Dragau’ je okupio bivše saigrače i prijatelje iz Barselone i Porta.

Oproštaju su prisustvovali mnogi velikani svetskog fudbala među kojima su Ludovik Žuli, Edgar Davids, Beni Mekarti, Nuno Valente, Lionel Mesi i mnogi drugi.

Kao što to obično biva, rezultat je bio u drugom planu, a na kraju je na semaforu pisalo 4:4.

Među onima koji nisu bili mogli da prisustvuju su Šavi i Inijesta, ali i bivša zvezda Barselone Ronaldinjo, sa kojim je Deko dugo vremena delio svlačionicu.

„Jedan od najboljih igrača sa kojim sam igrao i postao šampion. Čestitam na tvojoj pobedničkoj karijeri, zaslužio si je!“, napisao je Ronaldinjo na ’Tviteru’, uz fotografiju njega i Deka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve