Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.07.2014.

12:27

Arsenal pre Čelsija – stiže Kedira

Prema pisanju medija na Ostrvu, veznjak Reala i reprezentacije Nemačke Sami Kedira blizu je prelaska u londonski Arsenal.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako se navodi, 'Tobdžije' su uspele da preteknu kolege iz Čelsija, pošto su sa 'Kraljevskim klubom' dogovorili cenu od 30 miliona evra.

Sjajni Nemac (27) trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor sa ekipom sa Emirejtsa, a u prilog celoj priči ide i činjenica da je Kedira, pre odlaska na Mundijal, odbio da pregovara o produžetku saradnje sa Madriđanima.

Izgleda da Arsen Venger u narednoj sezoni želi napokon da osvoji neki od 'većih' trofeja, pošto je u klub stigao Aleksis Sančes iz Barselone, a veoma blizu severnog Londona nalazi se i Metju Debiši, desni bek Njukasla i Francuske.

Kedira je sa Nemačkom u nedelju postao prvak sveta, ali je propustio veliko finale protiv Argentine jer se povredio pred sam početak susreta. Ipak, to ga nije sprečilo da se pridruži Kristijanu Karembeu i Robertu Karlosu, koji su takođe u istoj godini osvajali titulu klupskog prvaka Evrope i Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu