Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.07.2014.

21:36

Sančes i zvanično u Arsenalu

Saga oko prelaska Aleksisa Sančesa iz Barselone u Arsenal konačno je završena, čileanski napadač je stigao u London za sumu od 40 miliona funti.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Doskorašnji igrač katalonskog kluba je na taj način postao drugi najskuplji igrač u istoriji “Tobdžija“, ali za sada nije objavljeno na koliko godina vernosti se obavezao.

"Presrećan sam što sam potpisao za klub koji ima sjajnog trenera, odlične igrače, fenomenalnu publiku i prelep stadion u Londonu. Jedva čekam da upoznam nove saigrače", rekao je Sančes.

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je Sančes fudbaler koji je nedostajao londonskom klubu.

"Aleksis je sve ono što je nedostajalo nama u napadu. On je sjajan igrač - brz je, kreativan.. Uvek igra na vrhunskom nivou. Svi su na Svetskom prvenstvu u Brazilu mogli da se uvere u njegove kvalitete", rekao je Venger.

Sančes (25) je pre Barselone igrao za Udineze, River Plejt, Kolo Kolo i Kobreolu, a dres reprezentacije Čilea nosio je 71 put i postigao 24 gola.

Nekoliko sati pre konačne objave dogovora, na web prezentaciji Barselone pojavila se vest o tome da je transfer ugovoren, ali je informacija ubrzo uklonjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu