Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.05.2014.

23:01

FKCZ: Akcija umesto proslave titule

Fudbalski klub Crvena zvezda neće praviti veliko slavlje u slučaju osvajanja titule na meču sa OFK Beogradom zbog poplava koje su pogodile našu zemlju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Utakmica sa ’romantičarima’ trebalo bi da se odigra u nedelju, ali će tačan termin biti poznat u petak, odnosno kada se ukine vanredna situacija u Srbiji.

Čelnici ’crveno-belih’ odlučili su da otkažu planirano slavlje i umesto toga organizuju masovnu humanitarnu akciju među navijačima koji dođu na utakmicu.

Umesto trubača i vatrometa, kao i predviđene parade kroz Beograd u otvorenom autobusu, Zvezda će, ukoliko osvoji titulu u 29. kolu, uspeh obeležiti na skroman način.

Pored te promene, rukovodstvo ’crveno-belih’ je blizu toga da izmeni i ranije donetu odluku o besplatnom ulazu.

U Zvezdi žele da i klub i navijači zajedničkim snagama pomognu unesrećenom stanovništvu u poplavama koje su zadesile Srbiju. Međutim, još nije poznato da li će se u te svrhe ipak plaćati ulaznice ili će tokom utakmice po tribinama ići volonteri sa kutijama u koje će gledaoci ubacivati svoje dobrovoljne priloge.

Ideju uprave podržali su svi igrači, ali i navijači ’crveno-belih’, koji su se od početka poplava istakli u svim vidovima pomoći ugroženim ljudima.

Zvezda dva kola pre kraja takmičenja u Jelen Superligi ima tri boda više od Partizana, a do titule bi došla već u pretposlednjem kolu u slučaju pobede nad OFK Beogradom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve