Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.05.2014.

12:47

Skols: Van Gal mora dovesti Krosa

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols smatra da je ovom klubu potrebno 5-6 pojačanja ako želi da se vrati u vrh Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Junajted iza sebe ima najgoru sezonu u poslednjih četvrt veka u kojoj nije izborio plasman u Evropu, a pre nekoliko dana imenovao je Luja van Gala za novog menadžera.

"Prvo bih doveo Tonija Krosa, on je vrhunski vezni igrač, ali je Junajtedu potrebno još 5-6 igrača kako bi smanjio zaostatak za Mančester Sitijem, Čelsijem i Liverpulom", rekao je Skols.

Skols smatra da će najveći izazov imati direktor Edvard Vudvord koji mora da se dokaže.

"Mora da pokaže da je dovoljno dobar za taj poaso. Mora da dovede igrače koje novi menadžer želi. Prošle godine to nije uspeo, a ne uspe opet, nećemo biti u vrhu", smatra Skols.

Miljenik navijača Skols smatra da Luj van Gal ima kredibilitet za mesto meandžera Junajteda, a veruje da je i Dejvid Mojs jedan od najboljih, iako se nije proslavio na Old Trafordu.

"Mojs nije uspeo, ali verujem da je vrhunski menadžer. Pitam se da li je deset meseci bilo dovoljno vremena. Van Gal je već radio u najvećim klubovima, ali ga sada čeka veliko posao. Junajted je daleko iza Sitija, Čelsija i Liverpula. Ako ga odvede u Ligu šampiona, to je dobar start", zaključio je Skols.

Skols je proteklih mesec dana bio deo trenerskog tima koji je predvodio vršilac dužnosti menadžera Rajan Gigs.

"Nisam razgovarao s Vudvordom o tome. Vratio sam se da pomognem Gigsu na tih nekoliko utakmica. Neću da čekam telefonski poziv, ne očekujem da budem u Junajtedu sledeće sezone", zaključila je legenda Junajteda, jedan od najboljih igrača ovog tima svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu