Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

23:37

Roman odobrio: Rezerve na Enfildu

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič podržao je ideju menadžera Žozea Murinja da protiv Liverpula nastupi sa rezervnim timom.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Londonski klub je praktično izgubio šanse za osvajanje titule porazom od Sanderlenda (2:1), te je Portugalac najavio da će čuvati glavne igrače revanš meč polufinala LŠ protiv Atletiko Madrida.

Čelsi je u utorak remizirao bez golova u Madridu, ali je zbog povreda do kraja sezone ostao bez Petra Čeha i Džona Terija.

Uz to, "plavci" u revanšu neće moći da računaju na Frenka Lamparda zbog kartona, dok Nemanja Matić nema pravo nastupa u Ligi šampiona.

Zbog toga je Murinjo najavio da će odmoriti kompletnu prvu postavu, te protiv Liverpula igrati sa B timom, iako to znači predaju u borbi za titulu.

I dok ga celokupna fudbalska javnost kritikuje zbog te odluke, podršku mu je pružio za njega najvažniji čovek, vlasnik kluba Roman Abramovič.

Rus i njegov Upravni odbor neće sprečiti Murinja u sprovede svoj plan, što se posebno neće svideti Mančester Sitiju, koji se nadao porazu Liverpula u nedelju.

Posledice utakmice sa Sanderlendom mogu da budu još veće, Murinjo je pod istragom FA zbog izjava po završetku meča, kada se ironično zahvaljivao sudiji Majku Dinu, koji je dosudio sumnjiv jedanaesterac na štetu Čelsija.

Suspenzija preti i pomoćnom treneru Ruiju Fariji, koji je hteo i fizički da se obračuna sa glavnim arbitrom, dok je moguće i da Ramires bude sankcionisan zbog nesportskog starta nad Larsonom, koji Din nije video.

Tri kola pre kraja Premijer lige Čelsi je drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Liverpula, a bod iza njega je Mančester Siti koji ima utakmicu manje.

Čelsi gostuje Liverpulu u nedelju od 15:05 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d