Fudbal 58

Sreda, 23.04.2014.

23:37

Roman odobrio: Rezerve na Enfildu

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič podržao je ideju menadžera Žozea Murinja da protiv Liverpula nastupi sa rezervnim timom.

Roman odobrio: Rezerve na Enfildu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

BALTY

pre 10 godina

Zar Murinjo misli da su ovi iz Liverpool-a, ludi, da nasednu na deciju foru. To bi isto bilo, ko da sada Partizan kaze e bezi nam Zvezda 6 bodova, izvescemo u Subotu juniore. Zivi bili pa videli, igrace Celzi u najacem sastavu, ali ni to im nece pomoci !
P. S. YOU"LL NEVER WALK ALONE ! ! !

realno

pre 10 godina

Ako Atletiko ne odmori igrace kao Celsi tesko ce da prodju dalje iako sam do pre ove vesti bio ubedjen da ce Simeonov kartel proci Celzi. Atletiko nema nikakve sanse da ostvari pobedu u Londonu ali bi lako mogao da dodje do 1-1 ili 2-2 i prodje dalje. Ne pamtim kad sam u polufinalu ls cekao ovako neizvestan revans po svim parametrima.
Moje neko predvidanje i zelja:
Celzi povede 1-0 na startu utakmicu,
pa krene da se brani,
Atletiko bojazljivo napada
nakon vise do pola utakmice stihijske igre Atletiko pojacava pritisak i dolazi do 1-1 negde u 70 i nekom minutu i drama do kraja.

DROGBA11

pre 10 godina

Sta se loze navijaci Liverpula? Kao rasturili bi Celsi kako god? Sta je bilo u prvoj utakmici.Navedite mi jedan derbi da je Celsi izgubio ove sezone u PL. Sa svima iz top 5-6 ima pozitivan skor. Tako da,obzirom na sve muke koje Murinjo ima,ovo je realan potez. I da,kaze se hvala,a ne da pljujete.

zlonenameran

pre 10 godina

navijaci liverpula su mi se popeli na onu stvar nije im dosta titula vec bi i da pljuju osudjuju itd itd ali to je bolest... uzivajte momci sta vam je

nick_cave

pre 10 godina

Evo ovako,posto vidim da ne razumete Murinja:I da su oslabljeni samo Cehom i Terijem veliki je hendikep za Celsi.Ramires je dobio 4 meca ban zbog udaranja igraca vs Sunderlenda,Azar i eto su roviti i nema sanse da ce igrati.U ovom slucaju rezervni tim:znaci da igraci koji ce startovati protiv Atletika ne budu u konkurenciji za Liverpool:Sta to znaci?Znaci da vezni red igraju Mikel Lampard i Matic.Odbranu igraju deca cija imena ne znam i Esli Kol.Napad Salah Sirle i Demba Ba.
Znaci nema Baneta ,Aspilikuete, Luiza koji su najjaci deo ovog tima.
Sumnjam da ce se ovo desiti mada i da izvede najjacu postavu prednost dajem Liverpoolu jer je neigranje Terija,Azara i Ceha vec preveliki Hendikep,jer zamislite da ne igraju Skrtel Minjole i Suarez...U svakom slucaju mislim da ovog puta nisu u pitanju Murinjove igrice jer ne verujem da ovo moze dovesti do bilo kakvog opustanja Liverpoola a jos manje Brendona Rodzersa.Ko ce docekati nedelju...

bas si pametan

pre 10 godina

nije mi jasno koji je to hendikep neigranje lamparda i terija u revansu lige sampiona kad oni fakticki greju klupu celu sezonu,narocito lampard...sto se ceha tice to je hendikep ali ipak to je golman i mozr da se nadomesti izostanak dobrom odbrano ustvari dobrom utakmicom tima..Azar se vraca za atletiko i sta su oni to oslabljeni???Daj bre ne lupajte,SMORINjO se us..o zato sto nece nista osvojiti sa onakvim timom pa glumi nekog takgicaara i znalca....!!!

Vladdd

pre 10 godina

Ja bih vise voleo da izadje u obe utakmice sa najboljim mogucim timom i da budu spremni na sve i da se bore da to pokazu na terenu i da izgube za mene bi to bilo pokasali smo sve dali sve od sebe ostavili srce na terenu ali ne mozes od trenutno boljih od tebe,ali ovo je na neki nacin poraz pre bitke neki alibi,znam neko ce da kaze ali to je murinjo znam znam ali ja kazem ono sto ja msm i sto bi se meni dopalo!

Babi Pupuska

pre 10 godina

Fudbal se igra za rezultate i trofeje...ne vidim sto je umro fudbal po nekima?
Juventus je takodje godinama igrao i osvajao trofeje pod palicom Lipija,daju gol i igraju katanaco i da li je to armini njihovih navijaca sirom sveta smetalo?Covek moze uci u istoriju fudbala i sto da to ne iskoristi,daleko je on ispred Sir Fergusona,ma koliko to neki ne zeleli da priznaju.
Bajern je prosle godine demonstrirao silu i ubitacan fudbal sa Jup Hajkensom,osvojio tripl krunu a coveku urucili otkaz jos na zimu!!!
Nek mi neko kaze zasto njega nilo ne pominje i da li je bolji proslogodisnji Bajern koji je velikoj Barceloni u 2 utakmice dao 7 golova od ovog sinoc koji je imao posed lopte 80% i prakticno 1 sut na gol za 90 min pri tome u drugom poluvremenu nista uradili nisu.Sta je tu Gvardiola doneo i poboljsao?Dodavanje do besvesti,zato on nikad nece i ne mozete biti trener No.1 !!!!

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Ali pogledajte samo imena tih "rezervi" pa to su sve odlicni igraci,Murinjo se tokom cele sezone zalio na to kako Liverpul ne igra evropu i zbog toga je u prednosti i u pravu je kad se pogleda Liverpul ce da odigra oko 45 utakmice dok ce i Celsi i Siti odigrati desetak vise,ali onda tu pogledajte i drugu cinjenicu,a to je da i Celsi i Siti imaju oko 20 igraca u rotaciji skoro da imaju dva tima,a Liverpul realno gledano skoro da i nema klupu nema tu igraca koji ce da udje i da napravi razliku kad ne ide,videli smo na utakmici Liv-Siti kad je usao Milner i totalno preokrenuo za samo par minuta,bice dobra utakmica i ako budu te "rezerve" jer ce i oni da grizu da se dokazu,kontam da bi lakse bilo Liverpulu da igra prva postava Celsija,nadam se pobedi,pozz svima.

ali realno

pre 10 godina

Koji kralj! Sve to radi da se igraci Liverpula opuste, a koji kod tim da posalje na teren bice tezak protivnik Liverpulu! Jake su te "rezerve"! Usput provocira i Atletiko...:) sve to sa jednom recenicom

Boki

pre 10 godina

Ako to uradi nadam se da ce Liverpul da ih cepi barem 5:0, 6:0... Da im malo uzdrma moral pred Atletiko... Inace navijam za Atletiko van Srbije!

ajde crveni !!!!!

pre 10 godina

Koga zanima ova prica, samo hoce da umanje vec postignuti uspeh Liverpula ove sezone!!! Idemo Suarez i drugari do tituleee!!!

JA

pre 10 godina

E sad, dobro se sjecam da su prije par sezona neki treneri slabijih ekipa bivali debelo kaznjavani jer bi u goste ovim najacim ekipama vodili rezervni sastav, Laudrup je zbog te kazne odma dao ostavku, e sad me zanima dali ce i ovdje vrijediti ista pravila, ili se kaznjavaju samo oni nebitni.

Aksentije

pre 10 godina

-Tri kola pre kraja Premijer lige Čelsi je drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Liverpula, a bod iza njega je Mančester Siti koji ima utakmicu manje.'' Uf deluje kao san! Liverpool sampion!

DK

pre 10 godina

I da igra drugi tim, to je veoma jaka ekipa imajuci u vidu one koji ne mogu da igraju u revansu LS. Vezni red mogu ciniti Matic, Ramires i Lampard/Mikel, napred ce verovatno igrati Ba, Salah i Schürrle, a u odbrani Cole i Ivanovic (moguce kao centralni odbrambeni jer su povredom Terry-ja "spali" na Luiza i Cahilla). Drugi bek verovatno Azpilicueta, a golman Schwarzer. Jedina viseca pozicija je drugi centralni odbrambeni.

Neznalica

pre 10 godina

Prosto je smešno kada Čelzi govori o rezervnom timu. Kakav god da sastave, skuplji je od prvog Liverpulovog tima. Dve "rezerve" Salah i Vilijan su bile nedostižne zainteresovanom Liverpulu isključivo zbog para. Ispada da su kupovali samo da oslabe konkurente i ojačaju klupu za rezerve. I onda na sve to dolazi kuknjava. Bljutavo.

MileSavic

pre 10 godina

U pravu je Murinjo, za Celzi I njega je ova titula predaleko a finale LS mnogo realnije. Medjutim, moj je utisak da je Premijer liga najatraktivnija liga u svetu fudbala, puna iznenadjenja, prepuna odlicnih igraca ali da jedina karika koja nije na tom nivou su sudije. Odvise prevelik zalogaj je 10 utakmica svako kolo, plus FA kup,za samo 4-5 dobre sudije. Mnogi od njih nisu dorasli tom nivou atomskog fudbala tako da su greske sudija ocekivane I nisu plod zelje vec neznanja.

marko_bgd

pre 10 godina

eventualnom pobedom nad liverpulom bi njegovoj ekipi povecao moral,a liverpul je takva ekipa kojoj bi pao moral i koja bi do kraja prvenstva izgubila jos neki bod...mada i on verovatno zna da bi i sa najjacim timom izgubio ovu utakmicu na enfildu.s obzirom da je liverpul u top formi..obice mu se to cuvanje igraca o glavu...atletiko ide dalje..

AleksandarCFC

pre 10 godina

Neću da kažem da Ramiresov faul nije za detaljnu proveru, podrška svakoj fer odluci. Ali pogledajte ovo https://pbs.twimg.com/media/Bl8TdgVCUAAt1h_.png zaista je loše suđenje bilo na utakmici, obe strane su na različite načine oštećene.

NYHC

pre 10 godina

Njima druga postava nije ni malo naivna + Matić i Salah koji nemaju pravo igranja u LŠ, biće to interesantan meč ko god bude na terenu.

ludi svet

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se Liverpulovi navijace uvek javljaju cim izadje neka vest o Murinju, odma pljuju po njemu i ako se oni ne pominju u toj vesti. Sad svi odjednom ste navijaci Liverpula i Atletika, ne niste vi navijaci vi ste instant navijaci. Ajde trpecu vas jos do kraja ove sezone a onda cete da cutite narednih 25 godine, kao sto ste i prethodnih 25 cutali

biraz

pre 10 godina

Za ime nas svih koje smaraju ovi YNWA i ostali fanovi Liverpula. Potrudite se da pobedite i omogucite Cityu da uzme titulu, tako da bi mogli da uzivamo u agoniji ove naporne nametljive rulje, koja bez ikakve velike potrebe nabija na nos sto je posle 30 i kusur godina osvojila nesto znacajno kuci. Izvedite prvi tim.

fabregas

pre 10 godina

pomeni moguci sastav 4-4-2 ! - Ilario - Ivanovic - Ake-Kalas - Kol, - Shirle-Matic-Lampard-Salah - Ba-ETO ! tim sto je moguce da bude na golu i Svarcer i u odbrani Luiz ili kejhil ! Znaci i s ovim sastavom CHELSEA GAZIIIII ! Zivi bili pa videli ! A posebni ce posle da zeza celu Englesku :-)

ludi svet

pre 10 godina

Nije to hir vec mudra odluka. Prvenstvo je prakticno reseno, cak ni eventualna pobeda nad Liverpulom ne bi puno poboljsala situaciju jer bi Liverpul opet imao 2 boda vise a Man City utakmicu manje. Sve karte baciti na Ligu sampiona pa kud puklo da puklo

Ivan Zemun

pre 10 godina

Kakav je podlac ovaj Murinjo...ova priča je samo alibi jer je i sam svestan da bi ih zgazili i sa Terijem,Čehom i Azarom i ostatkom prvog tima Čelzija.
Jedva čekam nedelju,povratak Jude na proslavu titule na Enfildu,još jedna packa u njegovu pohlepnu glavu jer je otišao u "veći klub".Imao je svu ljubav na Enfildu a na Stamfordu je predmet sprdnje i drago mi je da je tako,ovo će mu samo biti so na ranu.

A što se tiče Moanihna njegove fore su davno provaljene i svim srcem navijam da Atletiko uzme Ligu Šampiona.Štaviše,siguran sam da će ih Atleti dobiti u Londonu.

YNWA

HH

pre 10 godina

Da li ce Din biti suspendovan, ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga sto nije video da je Ramires nabo ovog lika iz Sunderlenda? A sve mu se to desilo na 3 metra od njega i gledao je u tom pravcu.
Malo je glupo da ljudi ulazu ogroman novac u klubove a da sudije mogu da rade fakticki sta zele. Razumem ja da ziv covek pogresi ali zasto se toliko insistira na NE Uvodjednju recimo pregleda spornih situacija ili one gol tehnologije? I onda kao hapsimo ljude koji namestaju a prva je UEFA mafijaska organizacija. Evo sad i glumackom drustvu iz Barselone kao prekidaju suspenziju na transfere. Finansijski fer plej. Dajte molim vas.

luciano

pre 10 godina

Sto ovako tendenciozan naslov? Sto hir pobogu? Murinjo je samo realan. 3 kola pre kraja, 5 bodova manje i medjusobni duel 2 dana pred revans polufinala LS gde imaju dobre izglede da prodju.
Zar je hir rizikovati dodatne povrede vec okrnjenog tima za vec pomenuti mec u LS? I to sve u duelu sa ekipom koja je u sjajnom momentumu, koja ce igrati pred svojim navijacima i koja bi i u slucaju poraza bila dva boda ispred Celsija.
Pricamo samo o ove dve ekipe, a Celsi je sad u takvoj situaciji da bi im trebao i jos jedan kiks Sitija.
Sve to 3 kola pre kraja.

Grama

pre 10 godina

Covek strateg, igra na rezultat. Zna da igraci mora mnogo da se istrose da bi pobedili Liverpool, a za tim nema potrebe. Sacuvace ih za revans, taman ce biti odmorni. Ovako u 7 dana 3 izuzetno teske utakmice.

VanjaLFC

pre 10 godina

Jos ce neko reci da je ekipa u kojoj budi bili Lampard, Mikel, Oscar, William, Eto rezervna? Prinudni golman, Ba u napadu i Cole na levom beku i to ce oni nazvati rezervni tim?
Kome se to oni pravdaju i zbog cega?

luciano

pre 10 godina

Sto ovako tendenciozan naslov? Sto hir pobogu? Murinjo je samo realan. 3 kola pre kraja, 5 bodova manje i medjusobni duel 2 dana pred revans polufinala LS gde imaju dobre izglede da prodju.
Zar je hir rizikovati dodatne povrede vec okrnjenog tima za vec pomenuti mec u LS? I to sve u duelu sa ekipom koja je u sjajnom momentumu, koja ce igrati pred svojim navijacima i koja bi i u slucaju poraza bila dva boda ispred Celsija.
Pricamo samo o ove dve ekipe, a Celsi je sad u takvoj situaciji da bi im trebao i jos jedan kiks Sitija.
Sve to 3 kola pre kraja.

ludi svet

pre 10 godina

Nije to hir vec mudra odluka. Prvenstvo je prakticno reseno, cak ni eventualna pobeda nad Liverpulom ne bi puno poboljsala situaciju jer bi Liverpul opet imao 2 boda vise a Man City utakmicu manje. Sve karte baciti na Ligu sampiona pa kud puklo da puklo

VanjaLFC

pre 10 godina

Jos ce neko reci da je ekipa u kojoj budi bili Lampard, Mikel, Oscar, William, Eto rezervna? Prinudni golman, Ba u napadu i Cole na levom beku i to ce oni nazvati rezervni tim?
Kome se to oni pravdaju i zbog cega?

HH

pre 10 godina

Da li ce Din biti suspendovan, ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga sto nije video da je Ramires nabo ovog lika iz Sunderlenda? A sve mu se to desilo na 3 metra od njega i gledao je u tom pravcu.
Malo je glupo da ljudi ulazu ogroman novac u klubove a da sudije mogu da rade fakticki sta zele. Razumem ja da ziv covek pogresi ali zasto se toliko insistira na NE Uvodjednju recimo pregleda spornih situacija ili one gol tehnologije? I onda kao hapsimo ljude koji namestaju a prva je UEFA mafijaska organizacija. Evo sad i glumackom drustvu iz Barselone kao prekidaju suspenziju na transfere. Finansijski fer plej. Dajte molim vas.

Babi Pupuska

pre 10 godina

Fudbal se igra za rezultate i trofeje...ne vidim sto je umro fudbal po nekima?
Juventus je takodje godinama igrao i osvajao trofeje pod palicom Lipija,daju gol i igraju katanaco i da li je to armini njihovih navijaca sirom sveta smetalo?Covek moze uci u istoriju fudbala i sto da to ne iskoristi,daleko je on ispred Sir Fergusona,ma koliko to neki ne zeleli da priznaju.
Bajern je prosle godine demonstrirao silu i ubitacan fudbal sa Jup Hajkensom,osvojio tripl krunu a coveku urucili otkaz jos na zimu!!!
Nek mi neko kaze zasto njega nilo ne pominje i da li je bolji proslogodisnji Bajern koji je velikoj Barceloni u 2 utakmice dao 7 golova od ovog sinoc koji je imao posed lopte 80% i prakticno 1 sut na gol za 90 min pri tome u drugom poluvremenu nista uradili nisu.Sta je tu Gvardiola doneo i poboljsao?Dodavanje do besvesti,zato on nikad nece i ne mozete biti trener No.1 !!!!

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Ali pogledajte samo imena tih "rezervi" pa to su sve odlicni igraci,Murinjo se tokom cele sezone zalio na to kako Liverpul ne igra evropu i zbog toga je u prednosti i u pravu je kad se pogleda Liverpul ce da odigra oko 45 utakmice dok ce i Celsi i Siti odigrati desetak vise,ali onda tu pogledajte i drugu cinjenicu,a to je da i Celsi i Siti imaju oko 20 igraca u rotaciji skoro da imaju dva tima,a Liverpul realno gledano skoro da i nema klupu nema tu igraca koji ce da udje i da napravi razliku kad ne ide,videli smo na utakmici Liv-Siti kad je usao Milner i totalno preokrenuo za samo par minuta,bice dobra utakmica i ako budu te "rezerve" jer ce i oni da grizu da se dokazu,kontam da bi lakse bilo Liverpulu da igra prva postava Celsija,nadam se pobedi,pozz svima.

Neznalica

pre 10 godina

Prosto je smešno kada Čelzi govori o rezervnom timu. Kakav god da sastave, skuplji je od prvog Liverpulovog tima. Dve "rezerve" Salah i Vilijan su bile nedostižne zainteresovanom Liverpulu isključivo zbog para. Ispada da su kupovali samo da oslabe konkurente i ojačaju klupu za rezerve. I onda na sve to dolazi kuknjava. Bljutavo.

nick_cave

pre 10 godina

Evo ovako,posto vidim da ne razumete Murinja:I da su oslabljeni samo Cehom i Terijem veliki je hendikep za Celsi.Ramires je dobio 4 meca ban zbog udaranja igraca vs Sunderlenda,Azar i eto su roviti i nema sanse da ce igrati.U ovom slucaju rezervni tim:znaci da igraci koji ce startovati protiv Atletika ne budu u konkurenciji za Liverpool:Sta to znaci?Znaci da vezni red igraju Mikel Lampard i Matic.Odbranu igraju deca cija imena ne znam i Esli Kol.Napad Salah Sirle i Demba Ba.
Znaci nema Baneta ,Aspilikuete, Luiza koji su najjaci deo ovog tima.
Sumnjam da ce se ovo desiti mada i da izvede najjacu postavu prednost dajem Liverpoolu jer je neigranje Terija,Azara i Ceha vec preveliki Hendikep,jer zamislite da ne igraju Skrtel Minjole i Suarez...U svakom slucaju mislim da ovog puta nisu u pitanju Murinjove igrice jer ne verujem da ovo moze dovesti do bilo kakvog opustanja Liverpoola a jos manje Brendona Rodzersa.Ko ce docekati nedelju...

ludi svet

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se Liverpulovi navijace uvek javljaju cim izadje neka vest o Murinju, odma pljuju po njemu i ako se oni ne pominju u toj vesti. Sad svi odjednom ste navijaci Liverpula i Atletika, ne niste vi navijaci vi ste instant navijaci. Ajde trpecu vas jos do kraja ove sezone a onda cete da cutite narednih 25 godine, kao sto ste i prethodnih 25 cutali

ajde crveni !!!!!

pre 10 godina

Koga zanima ova prica, samo hoce da umanje vec postignuti uspeh Liverpula ove sezone!!! Idemo Suarez i drugari do tituleee!!!

ali realno

pre 10 godina

Koji kralj! Sve to radi da se igraci Liverpula opuste, a koji kod tim da posalje na teren bice tezak protivnik Liverpulu! Jake su te "rezerve"! Usput provocira i Atletiko...:) sve to sa jednom recenicom

Grama

pre 10 godina

Covek strateg, igra na rezultat. Zna da igraci mora mnogo da se istrose da bi pobedili Liverpool, a za tim nema potrebe. Sacuvace ih za revans, taman ce biti odmorni. Ovako u 7 dana 3 izuzetno teske utakmice.

Ivan Zemun

pre 10 godina

Kakav je podlac ovaj Murinjo...ova priča je samo alibi jer je i sam svestan da bi ih zgazili i sa Terijem,Čehom i Azarom i ostatkom prvog tima Čelzija.
Jedva čekam nedelju,povratak Jude na proslavu titule na Enfildu,još jedna packa u njegovu pohlepnu glavu jer je otišao u "veći klub".Imao je svu ljubav na Enfildu a na Stamfordu je predmet sprdnje i drago mi je da je tako,ovo će mu samo biti so na ranu.

A što se tiče Moanihna njegove fore su davno provaljene i svim srcem navijam da Atletiko uzme Ligu Šampiona.Štaviše,siguran sam da će ih Atleti dobiti u Londonu.

YNWA

MileSavic

pre 10 godina

U pravu je Murinjo, za Celzi I njega je ova titula predaleko a finale LS mnogo realnije. Medjutim, moj je utisak da je Premijer liga najatraktivnija liga u svetu fudbala, puna iznenadjenja, prepuna odlicnih igraca ali da jedina karika koja nije na tom nivou su sudije. Odvise prevelik zalogaj je 10 utakmica svako kolo, plus FA kup,za samo 4-5 dobre sudije. Mnogi od njih nisu dorasli tom nivou atomskog fudbala tako da su greske sudija ocekivane I nisu plod zelje vec neznanja.

Aksentije

pre 10 godina

-Tri kola pre kraja Premijer lige Čelsi je drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Liverpula, a bod iza njega je Mančester Siti koji ima utakmicu manje.'' Uf deluje kao san! Liverpool sampion!

Vladdd

pre 10 godina

Ja bih vise voleo da izadje u obe utakmice sa najboljim mogucim timom i da budu spremni na sve i da se bore da to pokazu na terenu i da izgube za mene bi to bilo pokasali smo sve dali sve od sebe ostavili srce na terenu ali ne mozes od trenutno boljih od tebe,ali ovo je na neki nacin poraz pre bitke neki alibi,znam neko ce da kaze ali to je murinjo znam znam ali ja kazem ono sto ja msm i sto bi se meni dopalo!

Boki

pre 10 godina

Ako to uradi nadam se da ce Liverpul da ih cepi barem 5:0, 6:0... Da im malo uzdrma moral pred Atletiko... Inace navijam za Atletiko van Srbije!

zlonenameran

pre 10 godina

navijaci liverpula su mi se popeli na onu stvar nije im dosta titula vec bi i da pljuju osudjuju itd itd ali to je bolest... uzivajte momci sta vam je

fabregas

pre 10 godina

pomeni moguci sastav 4-4-2 ! - Ilario - Ivanovic - Ake-Kalas - Kol, - Shirle-Matic-Lampard-Salah - Ba-ETO ! tim sto je moguce da bude na golu i Svarcer i u odbrani Luiz ili kejhil ! Znaci i s ovim sastavom CHELSEA GAZIIIII ! Zivi bili pa videli ! A posebni ce posle da zeza celu Englesku :-)

DROGBA11

pre 10 godina

Sta se loze navijaci Liverpula? Kao rasturili bi Celsi kako god? Sta je bilo u prvoj utakmici.Navedite mi jedan derbi da je Celsi izgubio ove sezone u PL. Sa svima iz top 5-6 ima pozitivan skor. Tako da,obzirom na sve muke koje Murinjo ima,ovo je realan potez. I da,kaze se hvala,a ne da pljujete.

bas si pametan

pre 10 godina

nije mi jasno koji je to hendikep neigranje lamparda i terija u revansu lige sampiona kad oni fakticki greju klupu celu sezonu,narocito lampard...sto se ceha tice to je hendikep ali ipak to je golman i mozr da se nadomesti izostanak dobrom odbrano ustvari dobrom utakmicom tima..Azar se vraca za atletiko i sta su oni to oslabljeni???Daj bre ne lupajte,SMORINjO se us..o zato sto nece nista osvojiti sa onakvim timom pa glumi nekog takgicaara i znalca....!!!

biraz

pre 10 godina

Za ime nas svih koje smaraju ovi YNWA i ostali fanovi Liverpula. Potrudite se da pobedite i omogucite Cityu da uzme titulu, tako da bi mogli da uzivamo u agoniji ove naporne nametljive rulje, koja bez ikakve velike potrebe nabija na nos sto je posle 30 i kusur godina osvojila nesto znacajno kuci. Izvedite prvi tim.

NYHC

pre 10 godina

Njima druga postava nije ni malo naivna + Matić i Salah koji nemaju pravo igranja u LŠ, biće to interesantan meč ko god bude na terenu.

JA

pre 10 godina

E sad, dobro se sjecam da su prije par sezona neki treneri slabijih ekipa bivali debelo kaznjavani jer bi u goste ovim najacim ekipama vodili rezervni sastav, Laudrup je zbog te kazne odma dao ostavku, e sad me zanima dali ce i ovdje vrijediti ista pravila, ili se kaznjavaju samo oni nebitni.

marko_bgd

pre 10 godina

eventualnom pobedom nad liverpulom bi njegovoj ekipi povecao moral,a liverpul je takva ekipa kojoj bi pao moral i koja bi do kraja prvenstva izgubila jos neki bod...mada i on verovatno zna da bi i sa najjacim timom izgubio ovu utakmicu na enfildu.s obzirom da je liverpul u top formi..obice mu se to cuvanje igraca o glavu...atletiko ide dalje..

DK

pre 10 godina

I da igra drugi tim, to je veoma jaka ekipa imajuci u vidu one koji ne mogu da igraju u revansu LS. Vezni red mogu ciniti Matic, Ramires i Lampard/Mikel, napred ce verovatno igrati Ba, Salah i Schürrle, a u odbrani Cole i Ivanovic (moguce kao centralni odbrambeni jer su povredom Terry-ja "spali" na Luiza i Cahilla). Drugi bek verovatno Azpilicueta, a golman Schwarzer. Jedina viseca pozicija je drugi centralni odbrambeni.

realno

pre 10 godina

Ako Atletiko ne odmori igrace kao Celsi tesko ce da prodju dalje iako sam do pre ove vesti bio ubedjen da ce Simeonov kartel proci Celzi. Atletiko nema nikakve sanse da ostvari pobedu u Londonu ali bi lako mogao da dodje do 1-1 ili 2-2 i prodje dalje. Ne pamtim kad sam u polufinalu ls cekao ovako neizvestan revans po svim parametrima.
Moje neko predvidanje i zelja:
Celzi povede 1-0 na startu utakmicu,
pa krene da se brani,
Atletiko bojazljivo napada
nakon vise do pola utakmice stihijske igre Atletiko pojacava pritisak i dolazi do 1-1 negde u 70 i nekom minutu i drama do kraja.

BALTY

pre 10 godina

Zar Murinjo misli da su ovi iz Liverpool-a, ludi, da nasednu na deciju foru. To bi isto bilo, ko da sada Partizan kaze e bezi nam Zvezda 6 bodova, izvescemo u Subotu juniore. Zivi bili pa videli, igrace Celzi u najacem sastavu, ali ni to im nece pomoci !
P. S. YOU"LL NEVER WALK ALONE ! ! !

AleksandarCFC

pre 10 godina

Neću da kažem da Ramiresov faul nije za detaljnu proveru, podrška svakoj fer odluci. Ali pogledajte ovo https://pbs.twimg.com/media/Bl8TdgVCUAAt1h_.png zaista je loše suđenje bilo na utakmici, obe strane su na različite načine oštećene.

VanjaLFC

pre 10 godina

Jos ce neko reci da je ekipa u kojoj budi bili Lampard, Mikel, Oscar, William, Eto rezervna? Prinudni golman, Ba u napadu i Cole na levom beku i to ce oni nazvati rezervni tim?
Kome se to oni pravdaju i zbog cega?

luciano

pre 10 godina

Sto ovako tendenciozan naslov? Sto hir pobogu? Murinjo je samo realan. 3 kola pre kraja, 5 bodova manje i medjusobni duel 2 dana pred revans polufinala LS gde imaju dobre izglede da prodju.
Zar je hir rizikovati dodatne povrede vec okrnjenog tima za vec pomenuti mec u LS? I to sve u duelu sa ekipom koja je u sjajnom momentumu, koja ce igrati pred svojim navijacima i koja bi i u slucaju poraza bila dva boda ispred Celsija.
Pricamo samo o ove dve ekipe, a Celsi je sad u takvoj situaciji da bi im trebao i jos jedan kiks Sitija.
Sve to 3 kola pre kraja.

ludi svet

pre 10 godina

Nije to hir vec mudra odluka. Prvenstvo je prakticno reseno, cak ni eventualna pobeda nad Liverpulom ne bi puno poboljsala situaciju jer bi Liverpul opet imao 2 boda vise a Man City utakmicu manje. Sve karte baciti na Ligu sampiona pa kud puklo da puklo

HH

pre 10 godina

Da li ce Din biti suspendovan, ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga sto nije video da je Ramires nabo ovog lika iz Sunderlenda? A sve mu se to desilo na 3 metra od njega i gledao je u tom pravcu.
Malo je glupo da ljudi ulazu ogroman novac u klubove a da sudije mogu da rade fakticki sta zele. Razumem ja da ziv covek pogresi ali zasto se toliko insistira na NE Uvodjednju recimo pregleda spornih situacija ili one gol tehnologije? I onda kao hapsimo ljude koji namestaju a prva je UEFA mafijaska organizacija. Evo sad i glumackom drustvu iz Barselone kao prekidaju suspenziju na transfere. Finansijski fer plej. Dajte molim vas.

Ivan Zemun

pre 10 godina

Kakav je podlac ovaj Murinjo...ova priča je samo alibi jer je i sam svestan da bi ih zgazili i sa Terijem,Čehom i Azarom i ostatkom prvog tima Čelzija.
Jedva čekam nedelju,povratak Jude na proslavu titule na Enfildu,još jedna packa u njegovu pohlepnu glavu jer je otišao u "veći klub".Imao je svu ljubav na Enfildu a na Stamfordu je predmet sprdnje i drago mi je da je tako,ovo će mu samo biti so na ranu.

A što se tiče Moanihna njegove fore su davno provaljene i svim srcem navijam da Atletiko uzme Ligu Šampiona.Štaviše,siguran sam da će ih Atleti dobiti u Londonu.

YNWA

ludi svet

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se Liverpulovi navijace uvek javljaju cim izadje neka vest o Murinju, odma pljuju po njemu i ako se oni ne pominju u toj vesti. Sad svi odjednom ste navijaci Liverpula i Atletika, ne niste vi navijaci vi ste instant navijaci. Ajde trpecu vas jos do kraja ove sezone a onda cete da cutite narednih 25 godine, kao sto ste i prethodnih 25 cutali

biraz

pre 10 godina

Za ime nas svih koje smaraju ovi YNWA i ostali fanovi Liverpula. Potrudite se da pobedite i omogucite Cityu da uzme titulu, tako da bi mogli da uzivamo u agoniji ove naporne nametljive rulje, koja bez ikakve velike potrebe nabija na nos sto je posle 30 i kusur godina osvojila nesto znacajno kuci. Izvedite prvi tim.

bas si pametan

pre 10 godina

nije mi jasno koji je to hendikep neigranje lamparda i terija u revansu lige sampiona kad oni fakticki greju klupu celu sezonu,narocito lampard...sto se ceha tice to je hendikep ali ipak to je golman i mozr da se nadomesti izostanak dobrom odbrano ustvari dobrom utakmicom tima..Azar se vraca za atletiko i sta su oni to oslabljeni???Daj bre ne lupajte,SMORINjO se us..o zato sto nece nista osvojiti sa onakvim timom pa glumi nekog takgicaara i znalca....!!!

zlonenameran

pre 10 godina

navijaci liverpula su mi se popeli na onu stvar nije im dosta titula vec bi i da pljuju osudjuju itd itd ali to je bolest... uzivajte momci sta vam je

DROGBA11

pre 10 godina

Sta se loze navijaci Liverpula? Kao rasturili bi Celsi kako god? Sta je bilo u prvoj utakmici.Navedite mi jedan derbi da je Celsi izgubio ove sezone u PL. Sa svima iz top 5-6 ima pozitivan skor. Tako da,obzirom na sve muke koje Murinjo ima,ovo je realan potez. I da,kaze se hvala,a ne da pljujete.

fabregas

pre 10 godina

pomeni moguci sastav 4-4-2 ! - Ilario - Ivanovic - Ake-Kalas - Kol, - Shirle-Matic-Lampard-Salah - Ba-ETO ! tim sto je moguce da bude na golu i Svarcer i u odbrani Luiz ili kejhil ! Znaci i s ovim sastavom CHELSEA GAZIIIII ! Zivi bili pa videli ! A posebni ce posle da zeza celu Englesku :-)

marko_bgd

pre 10 godina

eventualnom pobedom nad liverpulom bi njegovoj ekipi povecao moral,a liverpul je takva ekipa kojoj bi pao moral i koja bi do kraja prvenstva izgubila jos neki bod...mada i on verovatno zna da bi i sa najjacim timom izgubio ovu utakmicu na enfildu.s obzirom da je liverpul u top formi..obice mu se to cuvanje igraca o glavu...atletiko ide dalje..

Boki

pre 10 godina

Ako to uradi nadam se da ce Liverpul da ih cepi barem 5:0, 6:0... Da im malo uzdrma moral pred Atletiko... Inace navijam za Atletiko van Srbije!

Babi Pupuska

pre 10 godina

Fudbal se igra za rezultate i trofeje...ne vidim sto je umro fudbal po nekima?
Juventus je takodje godinama igrao i osvajao trofeje pod palicom Lipija,daju gol i igraju katanaco i da li je to armini njihovih navijaca sirom sveta smetalo?Covek moze uci u istoriju fudbala i sto da to ne iskoristi,daleko je on ispred Sir Fergusona,ma koliko to neki ne zeleli da priznaju.
Bajern je prosle godine demonstrirao silu i ubitacan fudbal sa Jup Hajkensom,osvojio tripl krunu a coveku urucili otkaz jos na zimu!!!
Nek mi neko kaze zasto njega nilo ne pominje i da li je bolji proslogodisnji Bajern koji je velikoj Barceloni u 2 utakmice dao 7 golova od ovog sinoc koji je imao posed lopte 80% i prakticno 1 sut na gol za 90 min pri tome u drugom poluvremenu nista uradili nisu.Sta je tu Gvardiola doneo i poboljsao?Dodavanje do besvesti,zato on nikad nece i ne mozete biti trener No.1 !!!!

Neznalica

pre 10 godina

Prosto je smešno kada Čelzi govori o rezervnom timu. Kakav god da sastave, skuplji je od prvog Liverpulovog tima. Dve "rezerve" Salah i Vilijan su bile nedostižne zainteresovanom Liverpulu isključivo zbog para. Ispada da su kupovali samo da oslabe konkurente i ojačaju klupu za rezerve. I onda na sve to dolazi kuknjava. Bljutavo.

Grama

pre 10 godina

Covek strateg, igra na rezultat. Zna da igraci mora mnogo da se istrose da bi pobedili Liverpool, a za tim nema potrebe. Sacuvace ih za revans, taman ce biti odmorni. Ovako u 7 dana 3 izuzetno teske utakmice.

ajde crveni !!!!!

pre 10 godina

Koga zanima ova prica, samo hoce da umanje vec postignuti uspeh Liverpula ove sezone!!! Idemo Suarez i drugari do tituleee!!!

ali realno

pre 10 godina

Koji kralj! Sve to radi da se igraci Liverpula opuste, a koji kod tim da posalje na teren bice tezak protivnik Liverpulu! Jake su te "rezerve"! Usput provocira i Atletiko...:) sve to sa jednom recenicom

Vladdd

pre 10 godina

Ja bih vise voleo da izadje u obe utakmice sa najboljim mogucim timom i da budu spremni na sve i da se bore da to pokazu na terenu i da izgube za mene bi to bilo pokasali smo sve dali sve od sebe ostavili srce na terenu ali ne mozes od trenutno boljih od tebe,ali ovo je na neki nacin poraz pre bitke neki alibi,znam neko ce da kaze ali to je murinjo znam znam ali ja kazem ono sto ja msm i sto bi se meni dopalo!

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Ali pogledajte samo imena tih "rezervi" pa to su sve odlicni igraci,Murinjo se tokom cele sezone zalio na to kako Liverpul ne igra evropu i zbog toga je u prednosti i u pravu je kad se pogleda Liverpul ce da odigra oko 45 utakmice dok ce i Celsi i Siti odigrati desetak vise,ali onda tu pogledajte i drugu cinjenicu,a to je da i Celsi i Siti imaju oko 20 igraca u rotaciji skoro da imaju dva tima,a Liverpul realno gledano skoro da i nema klupu nema tu igraca koji ce da udje i da napravi razliku kad ne ide,videli smo na utakmici Liv-Siti kad je usao Milner i totalno preokrenuo za samo par minuta,bice dobra utakmica i ako budu te "rezerve" jer ce i oni da grizu da se dokazu,kontam da bi lakse bilo Liverpulu da igra prva postava Celsija,nadam se pobedi,pozz svima.

nick_cave

pre 10 godina

Evo ovako,posto vidim da ne razumete Murinja:I da su oslabljeni samo Cehom i Terijem veliki je hendikep za Celsi.Ramires je dobio 4 meca ban zbog udaranja igraca vs Sunderlenda,Azar i eto su roviti i nema sanse da ce igrati.U ovom slucaju rezervni tim:znaci da igraci koji ce startovati protiv Atletika ne budu u konkurenciji za Liverpool:Sta to znaci?Znaci da vezni red igraju Mikel Lampard i Matic.Odbranu igraju deca cija imena ne znam i Esli Kol.Napad Salah Sirle i Demba Ba.
Znaci nema Baneta ,Aspilikuete, Luiza koji su najjaci deo ovog tima.
Sumnjam da ce se ovo desiti mada i da izvede najjacu postavu prednost dajem Liverpoolu jer je neigranje Terija,Azara i Ceha vec preveliki Hendikep,jer zamislite da ne igraju Skrtel Minjole i Suarez...U svakom slucaju mislim da ovog puta nisu u pitanju Murinjove igrice jer ne verujem da ovo moze dovesti do bilo kakvog opustanja Liverpoola a jos manje Brendona Rodzersa.Ko ce docekati nedelju...

MileSavic

pre 10 godina

U pravu je Murinjo, za Celzi I njega je ova titula predaleko a finale LS mnogo realnije. Medjutim, moj je utisak da je Premijer liga najatraktivnija liga u svetu fudbala, puna iznenadjenja, prepuna odlicnih igraca ali da jedina karika koja nije na tom nivou su sudije. Odvise prevelik zalogaj je 10 utakmica svako kolo, plus FA kup,za samo 4-5 dobre sudije. Mnogi od njih nisu dorasli tom nivou atomskog fudbala tako da su greske sudija ocekivane I nisu plod zelje vec neznanja.

DK

pre 10 godina

I da igra drugi tim, to je veoma jaka ekipa imajuci u vidu one koji ne mogu da igraju u revansu LS. Vezni red mogu ciniti Matic, Ramires i Lampard/Mikel, napred ce verovatno igrati Ba, Salah i Schürrle, a u odbrani Cole i Ivanovic (moguce kao centralni odbrambeni jer su povredom Terry-ja "spali" na Luiza i Cahilla). Drugi bek verovatno Azpilicueta, a golman Schwarzer. Jedina viseca pozicija je drugi centralni odbrambeni.

JA

pre 10 godina

E sad, dobro se sjecam da su prije par sezona neki treneri slabijih ekipa bivali debelo kaznjavani jer bi u goste ovim najacim ekipama vodili rezervni sastav, Laudrup je zbog te kazne odma dao ostavku, e sad me zanima dali ce i ovdje vrijediti ista pravila, ili se kaznjavaju samo oni nebitni.

realno

pre 10 godina

Ako Atletiko ne odmori igrace kao Celsi tesko ce da prodju dalje iako sam do pre ove vesti bio ubedjen da ce Simeonov kartel proci Celzi. Atletiko nema nikakve sanse da ostvari pobedu u Londonu ali bi lako mogao da dodje do 1-1 ili 2-2 i prodje dalje. Ne pamtim kad sam u polufinalu ls cekao ovako neizvestan revans po svim parametrima.
Moje neko predvidanje i zelja:
Celzi povede 1-0 na startu utakmicu,
pa krene da se brani,
Atletiko bojazljivo napada
nakon vise do pola utakmice stihijske igre Atletiko pojacava pritisak i dolazi do 1-1 negde u 70 i nekom minutu i drama do kraja.

BALTY

pre 10 godina

Zar Murinjo misli da su ovi iz Liverpool-a, ludi, da nasednu na deciju foru. To bi isto bilo, ko da sada Partizan kaze e bezi nam Zvezda 6 bodova, izvescemo u Subotu juniore. Zivi bili pa videli, igrace Celzi u najacem sastavu, ali ni to im nece pomoci !
P. S. YOU"LL NEVER WALK ALONE ! ! !

AleksandarCFC

pre 10 godina

Neću da kažem da Ramiresov faul nije za detaljnu proveru, podrška svakoj fer odluci. Ali pogledajte ovo https://pbs.twimg.com/media/Bl8TdgVCUAAt1h_.png zaista je loše suđenje bilo na utakmici, obe strane su na različite načine oštećene.

NYHC

pre 10 godina

Njima druga postava nije ni malo naivna + Matić i Salah koji nemaju pravo igranja u LŠ, biće to interesantan meč ko god bude na terenu.

Aksentije

pre 10 godina

-Tri kola pre kraja Premijer lige Čelsi je drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Liverpula, a bod iza njega je Mančester Siti koji ima utakmicu manje.'' Uf deluje kao san! Liverpool sampion!