Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

13:20

Bez skidanja stolica pred derbi

Direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović rekao je da ‘crno-beli’ ne planiraju da skinu stolice sa severne tribine pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Fudbaleri Partizana u subotu od 19 časova dočekuju ‘crveno-bele’ u okviru 26. kola Jelen Superlige, u duelu koji bi mogao da odluči šampiona.

Zvezda prvi put posle sedam godina dočekuje drugi derbi sezone na prvom mestu tabele i trenutno ima šest bodova više od Partizana, a do kraja sezone je ostalo pet kola.

Pred derbi na Partizanovom stadionu, iz ‘crno-beli’ imaju jedinstven stav da se nove stolice, postavljene pre mesec i po dana, ne skidaju. Kako se ističe, skidanje stolica sa severne tribine gde će biti smešteni Zvezdini navijači„ne bi bilo u skladu sa osnovnim fudbalskim načelima.

Stolice koje smo nedavno postavili, ne možemo da skinemo, jer kao što je poznato iza svake postavljene stolice postoji metalna potkonstrukcija. S druge strane, ni delegat sigurno ne bi dozvolio tako nešto”, rekao je Stepanović za “Politiku”.

Na pitanje šta je pre postavljanja novih stolica moglo da se uradi, s obzirom da se znalo da je Partizan domaćin u derbiju, Stepanović je rekao:

Iskreno, mogli smo da ostavimo stare stolice, ali to bi bilo krajnje neozbiljno od strane našeg kluba. Sve smo učinili da posle više od 15 godina naš stadion dobije potpuno nove stolice. Ovom prilikom apelujem na navijače oba kluba da korektno navijaju, da se na stadionu ponašaju kao u svojoj kući. Mi kao organizatori meča imamo obavezu da svakom gledaocu koji kupi kartu obezbedimo maksimalan komfor”.

Stepanović je istakao da očekuje da će između 700 i 750 redara obezbeđivati utakmicu, a da će kapacitet stadiona biti smanjen za deset odsto, što znači da će utakmicu moći da prati oko 27.000 navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve