Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.04.2014.

22:13

"Orlovi": Slavlje Srba na "Lužu"

Iza srpskih internacionalaca je još jedan solidan vikend, a najviše razloga za slavlje imali su Srbi iz Benfike koji su se radovali rekordnoj tituli svog kluba.

Izvor:

Autor:

Default images

Što se strelaca tiče, istakli su se Miloš Jojić, koji je bio precizan u pobedi Dortmunda nad Majncom, dok je Zoran Tošić bio precizan u slavlju CSKA.

"Orlovi" iz Lisabona osvojili su 33. titulu prvaka Portugalije, sigurnom partijom protiv Olhanensea. Lazar Marković i Filip Đuričić 'radovali' su se na terenu, dok Fejse i Sulejmanija nije bilo u protokolu.

Engleska: Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali ceo meć u šokantnom porazu Čelsija od Sanderlenda, koji ih je udaljio od titule, dok Nemanja Vidić nije bio ni na klupi za rezerve u porazu Mančester Junajteda od Evertona.

Italija: Adem Ljajić uspisao je žuti karton i asistenciju u minimalnoj pobedi Rome nad Fiorentinom u Firenci, da bi bio zamenjen u 80. minute susreta S duge strane, za domaćina je Nenad Tomović odigrao svih 90 minuta i takođe dobio žuti. Boško Janković je ostao na klupi Verone, koja je savladala Atalantu u Bergamu. Samprodija bivšeg selektora Siniše Mihajlovića nastavila je sa slabijim rezultatima, pošto je izgubila od Katanije, dok Ivan Radovanović nije uspeo u poslednjih 15 minuta da spreči poraz Kjeva od Sasuola. Bivši defanzivac Crvene zvezde Nikola Maksimović odigrao je svih 90 u remiju njegovog Torina sa Laciom na "Olimpiku", a Dušan Basta igrao od 78. minuta za Udineze u podeli bodova sa Napolijem, dok je Željko Brkić ostao na klupi. Novi dobar nastup upisao je i Vlada Avramovbranio za Kaljari, pošto je bio siguran u pobedi na Đenoom u gostima.

Nemačka: Miloš Jojić postigao je novi gol u dresu Dortmunda, on je ovoga puta bio precizan u slavlju nad Majncom. Aleksandar Ignjovski ušao je u 63. minutu utakmice u pobedi svog Verdera nad Hofenhajm, dok je Slobodan Medojević odigrao poslednjih pet minuta u trijumfu Volfsburga protiv Hamburgera..

Turska: Duško Tošić odigrao je ceo meč za Genčlerbiligi u pobedi nad Gaciantepom, dok je Radosav Petrović ušao u igru u 62. minutu. Marko Simić takođe je odigrao ceo susret za Kajzeri i dobio žuti u remiju na gostovanju Ahisaru, a Jagoš Vuković bio je strelac jedinog gol za Konjaspor u porazu od Rizea 3:1.

Portugalija: Benfika je osvojila titulu rekordu 33. titulu prvaka Portugalije, pobedom nad Olhanenseom, Lazar Marković igrao je u drugih 45 minuta, dok se Filip Đuričić našao na terenu u poslednjih 15 minuta.

Belgija: Miloš Kosanović i Ivan Obradović učestvovali su sa po 90 minuta u pobedi Mehelena nad Kortrijkom, Marko Mirić nastupio je u poslednjih 20-ak minuta u trijumfu Beverena protiv Genta. U pobedničkog ekipi, Uroš Vitas igrao je poslednjih 11 minuta. Anderleht je odigrao meč bez golova sa Varegemom, a Aleksandar Mitrović zamenjen u 77. minute sustreta, dok je Luka Milivojević ostao na klupi za rezerve.

Segunda: Sporting Hihon odigrao je bez golova sa Mursijom, najbolji strelac ekipe Stefan Šćepović odigrao je svih 90 minuta, dok je Dejan Lekić nastupio u poslednjih pola časa susreta

Rusija: Zoran Tošić se ponovo našao u dresu CSKA tokom celog meča, a uspeo je da postigne i četvrti pogodak u ubdljivom slavlju svog tima protiv Kubana. Nemanja Tubić i Dušan Anđelković ostali su na klupi Krasnodara protiv Dinama u Moskvi, dok u sastavu domaćina nije bilo Marka Lomića koji je takođe bio na klupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve