Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.04.2014.

19:52

Montela: Neću iz Fiorentine

Trener Fiorentine Vičenco Montela izjavio je da želi da ostane na čelu kluba sa Artemio Frankija iako se spekuliše da je Milan zainteresovan za njega.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Italijan je izjavio da će o svojoj budućnosti razgovarrati sa čelnicima kluba nakon finala Kupa Italije i da će otići iz kluba samo ako ga uprava otera.

„Pričaću o budućnosti posle finala Kupa Italije. Što se mene tiče nema šanse da ne budem trener Fiorentine sledeće sezone, osim ako me uprava otera iz kluba“, izjavio je Montela.

Fiorentina se nalazi na četvrtom mestu na tabeli uprkos porazu od Rome 1:0 u subotu, a Montela je istakao da je njegov tim propustio svoje šanse na meču.

Imali smo tri ili četiri prilike i igrali smo svoju igru, posebno u prvom poluvremenu. Utakmica je bila otvorena i uzbudljiva do poluvremena. Dobro smo počeli i drugo poluvreme, ali su se onda obe ekipe umorile i do kraja se igralo sporije“, rekao je Montela.

Fiorentina četiri kola pre kraja prvenstva ima deset bodova manje od trećeplasiranog Napolija, tako da skoro sigurno neće igrati Ligu šampiona sledeće sezone, ali sa sedam bodova više od Milana i Parme već u sledećem kolu može da osigura plasman u Ligu Evrope.

Italijanski stručnjak je na klupu „Viole“ došao 2012. godine, a pre tima iz Firence vodio je Kataniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu