Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.04.2014.

17:14

Majkon: Roma mora da igra LŠ

Defanzivni fudbaler Rome Majkon izjavio je posle pobede svog tima nad Fiorentinom da se od „Vučice“ uvek očekuje da igra Ligu šampiona.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Roma je u 34. kolu pobedila Fiorentinu 1:0 i tako obezbedila drugo mesto na tabeli jer ima 14 bodova više od Napolija četiri kola pre kraja.

„Rim je važan grad a Roma važan klub koji uvek mora da igra u Ligi šampiona. Borba za titulu još uvek nije gotova, još uvek postoji nada, ali biće veoma teško jer nam Juventus ništa neće pokloniti“, izjavio je Majkon.

Kapiten Rome i legenda kluba Frančesko Toti rekao je da je plasman u Ligu šampiona bio cilj na početku sezone a posebno je istakao zadovoljstvo što je taj cilj ispunjen pre kraja sezone.

Veoma smo zadovoljni što smo se kvalifikovali u grupnu fazu Lige šampiona, to je bio naš cilj na početku sezone. Ponosni smo i zadovoljni što smo to uspeli da uradimo pre kraja aprila“, istakao je Toti.

Do kraja prvenstva igraju se još četiri kola, a svi u Romi se nadaju da mogu da stignu Juventus koji drži prvo mesto na tabeli sa osam bodova više od „Vučice“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu