Nova vest
Fudbal

Petak, 11.04.2014.

14:30

Drulović: Špansko finale? Teško

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović smatra da nas u polufinalu LŠ očekuju fantastični mečevi, kao i da nema favorita ni u jednom meču.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Verujem da je meč Reala i Bajerna finale pre finala, gledajući istoriju, kao i Bajern koji već dve sezone igra fenomenalno. Najveća je nepoznanica hoće li se oporaviti Kristijano Ronaldo, vidim da će propustiti dve-tri utakmice. Pokazalo se protiv Dortmunda da bez njega Realu mnogo teže ide. Mislim da će tu biti neizvesno do kraja“, kaže Drulović za B92.

“I drugi meč biće izvanredan. Murinjo je neverovatan taktičar i motivator, ne sumnjam da će na pravi način spremiti ekipu. Ipak, i Atletiko ima sjajnu sezonu i očekuju plasman u finale. Po mom mišljenju, teško ćemo gledati špansko finale, ali teško je reći ko je favorit. Mislim da su šanse 50-50, mada Bajern igra na vrhunskom nivou već dugo“, dodao je Drulović.

Izvučeni su i parovi polufinala Lige Evrope, a srpska kolonija u Benfiki igraće sa Juventusom.

“Duel Juventusa i Benfike je finale pre finala. Portugalci nisu imali sreće, posebno zato što će Juve biti dodatno motivisan činjenicom da se finale igra u Torinu. Bilo bi dobro da Benfika uđe u finale i zbog naših igrača. Navijaću za Benfiku, ali Juventus je blagi favorit, ima ekipu koja je neprikosnovena u Italiji“, zaključio je Drulović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve