Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.04.2014.

10:04

Bajković: Neka derbi odluči prvaka

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je za ’Novosti’ da bi voleo da derbi odlučuje o tituli šampiona Srbije.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Bajković je istakao da mu smetaju priče van terena i dodao da crveno-beli konačno imaju tim i igru za titulu.

Zvezda nakon subotnje pobede u Subotici i remija Partizana sa Vojvodinom ima tri boda više od ’večitog rivala’ na čelu tabele.

„Digla se kuka i motika i zato bih voleo da se prvak reši u derbiju. Pa, neka bude, šta bude. Samo da se senka na nečiji rad i uspeh ne baca pre nego što se uopšte nešto i postigne. Ove sezone imamo tim, kvalitet, igramo takmičarski sve sigurnije i verujem da možemo da pobedimo crno-bele u Humskoj“, kaže Bajković.

Zvezdu uz narednom periodu očekuje veoma težak raspored – Čukarički, Novi Pazar, pa Radnički Niš.

„Sve mina, do mine, posebno će biti teško gostovanje u Novom Pazaru. Oni imaju dobar tim, sjajnu podršku publike, rasterećeni su i moraćemo da pružimo najbolje od sebe ako mislimo da osvojimo bodove. Međutim, mi smo koncentrisani samo na prvi naredni meč, a to je Čukarički. Dalje od toga ne razmišljamo, čvrsto koračamo po zemlji jer prednost koju imamo za 90 minuta možemo da izgubimo.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve