Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.02.2014.

12:07

Janković: Da nastavim ovako

Srpski fudbaler Boško Janković rekao je da je presrećan zbog gola i odlične igre u trijumfu Verone nad Livornom sa 3:2 u 25. kolu Serije A.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Janković je bio strelac prvog gola na utakmici, u 33. minutu, sjajnim udarcem sa oko 30 metara, koji je štampa u Italiji posebno ispratila.

U izveštajima se ističe da nisu zaboravljeni golovi iz prošle sezone protiv Kjeva, Rome, projektil protiv Kaljarija i ’štikla’ protiv Lečea, a podseća se i na golove u dresu Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije.

Janković posle nije krio oduševljenje ni svojim golom, kao ni zbog novog trijumfa njegove ekipe.

Veoma bitna pobeda, zaslužili smo ova tri boda. Zaista sam presrećan zbog svog gola i zbog sjajne igre, kako svoje, tako i čitavog tima“, rekao je Janković.

Srbin je ove sezone bitno uticao na igru i rezultate svoje ekipe. Od ukupno deset poraza koliko je Verona doživela, do čak sedam poraza je došlo kada srpski fudbaler nije bio u timu. 29-godišnji ofanzivni vezista smatra da je Verona na pravom putu.

Treba da nastavim ovako, kako ja tako i cela ekipa. Još jednom smo pokazali da smo tim sa velikim karakterom“, istakao je Janković.

Verona trenutno zauzima šestu poziciju i ima samo bod manje od petoplasiranog Intera. Jankovićeva ekipa u narednom kolu dočekuje Bolonju, koja se nalazi na jednoj poziciji iznad zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve