Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.02.2014.

10:31

Sada Sloboda i Rad tuže Zvezdu

Nastavljaju se nevolje fudbalskog kluba Crvena zvezda, a posle problema sa registracijom igrača, sada su se pojavile nove tužbe zbog dugovanja.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kako prenosi „Žurnal“, na adresu Arbitražne komisije Jelen Superlige stigle su nove tužbe protiv kluba iz Ljutice Bogdana.

Sloboda je pokrenula spor, jer Crvena zvezda nije isplatila deo nadoknade za prelazak Nikole Maksimovića u Torino, iako je novac stigao iz Italije, dok je tužbu pokrenuo i Rad zbog slučaja Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića.

Građevinari traže novac od obeštećenja za prelazak dvojice igrača na Marakanu, plus deo procenta od transfera Milivojevića u Anderleht. Reč je o velikom novcu, problem neće biti lako rešiv, jer je račun Crvene zvezde u blokadi.

Pre nekoliko dana, ’crveno-beli’ su u minut do 12 dobili dozvolu da registruju igrače, pošto su izmirili deo dugovanja prema Natanijelu Asamoi.

Zvezda je deo dugovanja isplatila, a drugi deo je pravno osporen i o njemu će se naknadno odlučivati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve