Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.02.2014.

21:20

Rodžers ljut: Bio je penal

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers požalio se na suđenje i izjavio da je njegov tim oštećen u porazu od Arsenala 2:1 u osmini finala FA kupa

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Liverpulu je u ovom meču suđen jedan penal, a Rodžers je bio ogorčen na sudiju Veba jer nije sudio još jedan jedanaesterac nakon starta Okslejd-Čembrlena nad Suaresom.

„Nisam siguran da li penal nije sviran jer je start bio neposredno nakon odsviranog prvog, ali Suares je došao do lopte i Okslejd-Čembrlen ga je oborio u šesnaestercu, tačno ispred sudije“, objasnio je Rodžers.

Menadžer Liverpula je istakao da je zadovoljan igrom svog tima u napadu i stvorenim šansama, ali da je razočaran igrom zadnje linije.

Mislim da smo bili odlični napred, stvorili smo mnogo šansi. Nezadovoljan sam primljenim golovima, pogotovo prvim koji smo primili posle duge lopte upućene u šesnaesterac, a i kod drugog gola je raspored igrača mogao biti bolji“, izjavio je menadžer tima sa Enfilda.

Stručnjak iz Severne Irske smatra da je njegov tim bio bolji, i rekao je da Liverpul zaslužio bar ponovljenu utakmicu.

Mislim da je bolji tim izgubio, zaslužili smo makar da se odigra ponovljena utakmica. Posle prvih šest-sedam minuta trebalo je da vodimo 2:0“, istakao je Rodžers.



Arsenal je u ovom pobedom zakazao susret sa Evertonom u četvrfinalu FA kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu