Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.02.2014.

08:47

Umaru ne može da igra za Partizan

Abubakar Umaru ipak neće biti veliko pojačanje Partizana u napadu, Fudbalski savez Srbije (FSS) obavestio je crno-bele da igrač ne može da bude registrovan.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Po Pravilniku o registraciji igrača FSS, član 10, Abubakar Umaru nema pravo da igra za Partizan, jer bi mu to bio treći klub u sezoni, tvrdi "Sportski žurnal".

Umaru je sezonu počeo kao clan Vojvodine iz koje je bez minuta nastupa u Jelen Superligi prešao u belgijski Beveren. Međutim, igrao je za Vošu u Ligi Evrope.

Pre nekoliko Partizan je dogovorio pozajmicu Kamerunca, ali nema pravo da ga registruje. Šampion Srbije je do sada doveo Miroslava Vulićevića, Branislava Trajkovića, Nikolu Drinčića, Petra Škuletića i Danka Lazovića.

Crno-beli u utorak od 11 časova igraju prijateljsku utakmicu sa beogradskim Hajdukom, a u sredu se vraćaju na drugi deo priprema u Tursku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve