Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2014.

11:08

CZ ne može da licencira Lazovića

FK Crvena zvezda ima rok do 12. februara da pronađe 700.000 evra kako bi ukinula zabranu na licenciranje novih igrača, kao i Darka Lazovića i Đorđa Rakića.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Crveno-beli su isti problem imali i prošle zime, a kao i tada, i ovog januara se očekuje da ga reše sponzori "Gasprom" i "Telekom".

Problem za klub iz Ljutice Bogdana su dugovi prema bivšim trenerima i igračima koje moraju da isplate: Uroš Ćosić, Srđan Mijailović, Marko Vešović, Filip Mladenović, Mendeš Kadu, Radivoje Radaković.

Sve dok ne isplati ova dugovara Zvezda ne može da licencira ni potencijalna pojačanja, kojih još nema iako je prelazni rok pri kraju.

Čelnici Zvezde navodno pregovaraju sa poveriocima da se izmiri deo duga, a za ostatak da se potpiše novi dogovor, prenosi "Sport".

Prošle sezone su Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev bukvalno u poslednjem trenutku pronašli novac kojim je povučena suspenzija, nema sumenje da i ove sledi sličan scenario kluba koji najavljuje borbu za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu