Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.12.2013.

15:03

Gijan: Neka čeka Vest Hem...

Reprezentativac Gane Asamoa Gijan izjavio je da ne namerava da napusti Al Ain, bez obzira što je interesovanje za njega iskazao Vest Hem.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

On je 2011. godine upravo iz Premijer lige stigao u Ujedinjene Arapske Emirate, pošto ga je tadašnji klub, Sanderlend, prosledio na pozajmicu.

“Moje srce i moja duša su povezani za Al Ain i uvek se trudim da dam sve od sebe i da pomognem timu da ostvari sve zacrtane ciljeve”, naveo je Gijan.

Nekadašnji fudbaler Udinezea, Modene i Rena nada se da će biti na spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Brazilu, na koje se plasirala reprezentacija Gane.

U svakom slučaju biću uz svoj tim i nadam se da će biti mesta za mene. Ne štedim se, ne plašim se povreda, one mogu da se dogode bilo kad, a ne na treninzima i mečevima Al Aina. Ponuda Vest Hema postoji, ali na klubu je da donese odluku, ja ne bih išao”, zaključio je Gijan.

On je u dresu Sanderlenda odigrao 34 meča i postigao deset golova, a ukoliko 28-godišnji napadač odbije ponudu “Čekićari” nameravaju da angažuju fudbalera Evertona Nikicu Jelavića ili člana Atletiko Madrida, Lea Baptistaa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve