Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.12.2013.

11:59

Partizan prodao Radonjića Rumunima

Iako su pre nekoliko dana italijanski mediji preneli da će Nemanja Radonjić preći u Romu, Partizan je mladog napadača prodao Vitrolulu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kako prenosi "Sport", crno-beli su pre tri i po meseca zaključili posao sa Rumunima kako Radonjić ne bi prešao u Crvenu zvezdu za propisanu odštetu od 200.000 evra.

Radonjić karijeru možda i nastavi u Rimu gde je nedavno bio gost Adema Ljajića, ali će Roma transfer platiti Vitrolulu.

Ovaj momak predstavlja jednog od najboljih izdanaka Partizanove fudbalske akademije, prošle zime je priključen prvom timu, ali je zbog nediscipline vraćen među omladonce.

Tada i počinju problemi oko pregovora za profesionalni ugovor koji njegov otac nije želeo da potpiše, pa su počele spelukacije da bi Nemanja sledećeg leta mogao da pređe u redove najvećeg rivala.

Očigledno razočarani odnosom porodice Radonjić, crno-beli su odličili da ga prodaju Virtolulu, u kojem je mladi fudbaler trenirao poslednja tri i po meseca.

Vlasnik Vitrolula je legendarni rumunski fudbaler Georg Hadži, osnovan je 2009. godine u Konstanci, a ove sezone se bori za opstanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu