Nova vest
Fudbal

Subota, 14.12.2013.

22:54

Partizan gubi Radonjića, ide u Romu

Partizan bi mogao da ostane bez još jednog velikog talenta Nemanje Radonjića koji će navodno na leto postati član Rome.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Radonjić je prethodnih meseci bio u centru pažnje jer je odbio da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima, pa će u junu kao slobodan igrač postati saigrač Adema Ljajića.

Radonjić je prethodnih bio gost Ademu Ljajiću koji je letos pojačao Romu, koja će Partizanu platiti samo mali deo nadoknade zbog ulaganja u razvoj igrača.

"U pitanju je veliki alenat, koji ima i kvalitet i tehničke sposobnosti", rekao je pomoćnih Siniše Mihajlovića u Sampdoriji Nenad Sakić za list Il Mesanđero.

Ovaj mladić je na šest mečeva za U17 tim Srbije dao 5 golova, a Italijani navode da će skoro izvesno odmah biti prosleđen na pozajmicu kako bi imao prostora da nastavi razvoj svog talenta.

Srpski šampion će tako nastaviti 'tradiciju' gubljenja velikih talenata pre nego što debituju za prvi tim, kao što je bio slučaj sa Miralemom Sulejmanijem, Matijom Nastasićem.

Partizan bi na leto navodno mogao da napusti i Andrija Živković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu