Fudbal 55

Subota, 14.12.2013.

22:54

Partizan gubi Radonjića, ide u Romu

Partizan bi mogao da ostane bez još jednog velikog talenta Nemanje Radonjića koji će navodno na leto postati član Rome.

Partizan gubi Radonjiæa, ide u Romu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Navijac

pre 10 godina

Ovo je tipican primer kad neko ima dobre savetnike (menadzeri, roditelji, prijatelji....)pa nije ni svestan gde se nalazi. Mozda ce dobiti nekih stotrinak hiljada a nece ni videti ni igrati utakmice. Kod ovakvih samo menadzeri zaradjuju.

cartmanx

pre 10 godina

Ljudi ovde postoje dve logike, stanje u drzavi=stanju u svim oblastima pa i sportu ..kada razmislite koliko god pa i da voli Patizan razmislja da se odmah obezbedi(i svoju porodicu) ciji je uticaj presudan, klub tu bukvalno ne moze nista, jer je rec o detetu-znaci sistemski problem!
S druge strane ja ne znam da li su ti isti roditelji toliko ugrozeni pa ne mogu da mu savetuju da ostane bar 2 godine, pa da se proda sa mnogo vecom cenom, ali se vode onom logikom ocigleno da ce svi oni biti Nastasici, sto je tesko. Tako da nit mogu da mu "sudim" zbog ovoga ili bolje receno njegovim roditeljima, ali ne mogu ni da opravdavam njihove postupke, jer ko zna sta bi smo mi ovde koji pisemo uradili da smo na mesto roditelja ili igraca, zavisno od godina forumasa.

Alenatore

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 15. decembar 2013 01:03)
Ma ne moraš da se izvinjavaš,ljudska glupost nema granice.Imam razumevanja...

Soko

pre 10 godina

Ovde se namece jedan dublji problem koji niko ne spominje a to je kontinuitet stvaranja mladih igraca koje klub prodaje i odrzava takmicenje i stvaranje mladih talenata. Radonjica jeste proizvela Partizanova skola ali ga je finansiro Joveticev ili slican transfer.E sad kad igrac ode za nista nece moci da se finansira dalja proizvodna. Partizan gubi izvore finansiranja i igracki kvalitet dugorocno reprezentacija jer ce biti smanjena mogucnost rada talentovanoj deci. Sve gore receno odnosi se i na druge klubove. Znaci sistemski je problem i tako bi ga trebalo resavat.

Partizanovac

pre 10 godina

U ovom slucaju je klub nemocan jer nema nacina da zadrzi igraca koji ne moze da potpise ugovor pre 18. godine. Isti slucaj je bio i sa Sulejmanijem... Placas silne pare, ulazes u te igrace i nista. A klub je mogao dobre pare da zarade na njima. Kako su samo bezobrazni, ako je ovo tacno, zelim ti sve najgore u karijeri! Prodaj se za 10000 evra koje ti je neko obecao... Ti ni ne zasluzujes dres Partizana takvim ponasanjem pa da si novi Mesi.

Bane

pre 10 godina

Decko ima izbor ili da ode u inostranstvo i odmah se finansijski obezbedi ili da ostane ovde i da ga samaraju "navijaci"? Ne mogu da verujem da nije izabrao ovo drugo!!!

Fksd

pre 10 godina

Dajte ljudi, kao da je naša fudalska skola u Srbiji bolja od Romine. Za eventualne neuspehe u karijeri treba okriviti psihu igrača, i nedostatak volje da se sportu u potpunosti posveti, a ne to da je hteo da predje na mesto gde su uslovi 1000x bolji nego u nekom tamo FK Partizanu.

Estonci

pre 10 godina

Pa on u poslednjih godinu dana ima samo tri utakmice i to još u martu za u17 reprezentaciju. A poslednjih 6 meseci ne tna se ni gde je bio ni gde je trenirao.

chera-bera

pre 10 godina

To da je talenat stoji. Ali, da li će postati dobar igrač ?
To je trebao da proveri u Partizanu, jer tu ima najbolje uslove(ako si dobar pare će doći i to sa kamatom) da postane vrhunski igrač.

cikapera76

pre 10 godina

Pa i u toj Bresi, Sieni...se igra kvalitetniji fudbal nego kod nas.Na stranu sto Partizan i Zvezda zbog loseg finansijskog stanja u nasem fudbalu nemaju konkurenciju, pa samim tim i igraju svake godine u euro takmicenjima...ali ruku na srce i ne naigraju se nesto bas...zelim svu srecu Vosi, Jagodini, Novom Pazaru...dosta vise sa monotonim derbijima samo dva kluba koji su samo blede senke onih klubova koji su igrali finala i osvajali evro kupove!!!

lihstainer

pre 10 godina

Dobra vest za bolju svest onih koji ostaju u klubu. U slucaju da ne ode u Romu, svakako se treba osloboditi momka cije je ponasanje ekstremno problematicno.

zoran

pre 10 godina

Svako bira za sebe. Danas nema nista za dzabe, vi sto ga pljujete zapitajte se koliko su roditelji ulozili u to da moze da dodje dove. Pa jedan kamp od 7 dana u partizanovoj skoli kosta 25000 din.Sport vise nije zabava za siromasne, nekada je tenis bio skup sport, danas je svaki skup. Ako je procenio da treba da ide neka ide. Mi ne znamo koliko su mu ponudili. Verovatno malo na vise godina.

game over

pre 10 godina

a i da je potpisao za Partizan šta mislite da bi te pare od prodaje otišle u klupsku kasu?Ovako bar možda dobijemo igrača za repku!

few9

pre 10 godina

Ne gubi njega Partizan! On je suspendovan jos pocetkom godine i od tada se decko ne pojavljuje u klubu ni na treninzima. Inace je odavno poznato da je mali umislio da je K. Ronaldo licno! I bitnija su mu lova i slava nego igre, uspesi i karijera! S toga ova vest ne pogadja nijednog navijaca Partizana koji je upucen u desavanja...

rajko

pre 10 godina

Pitam se, pitam, kako vas bre nije sramota od ovakvih komentara ( tipa, zelim mu sve najgore, neka zaobidje partizan ) ?
Verujem da bi se vecina vas ( velikih navijaca partizana ) prodala za 50 evra vise, a da ne pricamo o prilici koja se pruza ovom decku da igra u EU ( italiji), za mnogo vece pare nego sto mu ovde Djurica nudi + posao za njegove roditelje ...

Kako vas nije sramota ?

Realno

pre 10 godina

Ako ne ode u Romu,doći će sigurno u Zvezdu jer je okoreli zvezdaš,u krvi.Stalno je na severu i među Delijama na košarci i ostalim sportovima.Zato nije ni hteo da potpiše ugovor sa partizanom.Kao jako malog su ga prevarili i doveli iz Niša u Humsku ali krv mu je crveno bela.Za Mitrovića i Markovića je mozak,što se fudbala tiče.

Isran Mehur

pre 10 godina

Radonjic je nas najtalentovaniji mladi igrac, odgovorno tvrdim.
Njegova :agencija: je ranije saradjivala sa Fiorentinom, ali posle odlaska Corvina tamo je na mesto sportskog direktora dosao Prade, covek koji vise voli iskusne igrace pred istekom ugovora nego talentovane klince. Od tada se je Fiorentina presaltala na dovodjenje Pizarra, Ambrosinija, Borju Valera, Gomeza i slicnih prekaljenih kuka dok je dovodjenje mladih igraca palo u drugi plan. Agencija je navikla da prodaje sve tamo (da podsetim - Gulan, Jovetic, Nastasic, Savic, Ljajic, Rebic) pa je tikva morala da pukne kad tad. A pukla je tako sto je Ljajic forsiran na transfer u Milan.
Posto je nadjen zajednicki jezik sa Romom oko Ljajica, brze bolje je ponudjen istoj ostatak robe.
Da l ce postati igrac tamo? Ne znam, Garcia ne daje mnogo prostora mladjim igracima do sada u Romi. Ali je napravio fantastican posao sa Lilleom napravivsi komplet generaciju i osvojivsi titulu sa njima. Ako Hazard nije dokaz da od talentovanog klinca moze da napravi valjanog igraca onda ne znam sta je.
Cak i odlazak u Seriu B na pozajmicu nije smak sveta. Ta liga je miljama ozbiljnija od nase superlige, a ekipa koja bi mu legla bi se nasla, ne bi ga poslali u bilo koju. Gomila igraca odlazi tamo i vraca se formirana, Florenzi je dobar primer kod Rome, a Insigne je verovatno najbolji primer u poslednje vreme. Jos ako bi dopao u Zemanove sake, uf, ne smem ni da zamislim u kakvu bi se zver pretvorio.

sad ce djura da demantuje

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 14. decembar 2013 22:59)
Pre nego li počneš bilo šta da komentarišeš bar se potrudi da znaš o čemu pričaš.Ovako samo ispadaš smešan.Ugovor na godinu ipo je potpisao Pantić(mala pomoć za tebe:nije Dimitrije),a ovo je Radonjic(nije Dejan),dva potpuno različita igrača.Ali,kako bi ti to znao,zar ne?Bitno da si požurio da nešto prokomentarišeš makar ispao glup u društvu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alenatore, 14. decembar 2013 23:54)

Evo,duboko ti se izvinjavam sto sam pomesao dva igraca,vidim da si veoma potresen,stvarno nisam imao nameru.Nadam se da mi oprastas i da ti nece propasti vece zbog ovog mog sramnog komentara.Nece se vise ponoviti.Izvini jos jednom.

Me,myself&I

pre 10 godina

Dečko ne trči za šakom dolara. Život prođe, džep bude pun, a srce prazno. Ne trči za parama one će doći ako je suđeno. Nije u životu najbitnije da budeš glavni dasa u silikonskoj dolini. Potraži malo po netu šta je rekao Duci Simonović.

pepo

pre 10 godina

decko nije zelo da potpise profesionalni ugovor, svako bira svoj put. bilo bi mi mnogo vise zao da je bilo popt markovica, jovetica, savica, mitrovica... a ovako ne moze da mi bude zao jel ni jednom nisam kupio kartu da ga gledam I da znam kako igra.

Драган Ужице

pre 10 godina

Њему не треба ништа замерити, момак се ништа и не пита. Родитељи су ти који одлучују. Да ли им је то паметан потез за њгов даљи напредак? Сумњам. На прсте једне руке могу да се изброје дечаци који су после одласка у иностранство, направили иоле значајнију каријеру. На жалост, или на срећу фудбал се више не игра из љубави већ искључиво за новац.

Gaja

pre 10 godina

Gledao sam ovog klinca u kadetskoj reprezantaciji.U generaciji je sa Panticem i A.Zivkovicem.Odlican je igrac.Odlican je igrac.Mada sam cuo da je dosta problematican rad sa njim.Jer je nedisciplinovan i pored velikog talenta nije neki radnik na treninzima.To je momak koji je po novinama izjavljivao da navija za Zvezdu pa ga je Mitrovic jurio po Teleoptiku.Mislim da kad se sve sabere i oduzme neka ode iz Partizana u sredinu u kojoj ce mozda morati da promeni svoje zivotne i radne navike.Bar da Srbija ne zagubi jos jedan veliki talenat na "splavovima".

Peđa

pre 10 godina

Prvo da se razjasni.Partizan tu ne može ništa.Ako on neće da potpiše dobiće simboličnu nadoknadu od kluba za koji potpiše prvi ugovor.Najiskrenije ne znam da li ti ekstremno talentovani klinci uopšte treba da nastupaju za prvi tim.Tolerišemo ga godinu ,dve.Svima nam diže živce i onda kad treba bar nešto da vrati on ode.Tako i tako nijedan ne dočeka 20 u Partizanu.To što klub zarađuje ili ne, mene kao navijača baš briga.Šta ja imam od toga i šta to mene zanima?Da imamo samo malo sposobnije ljude na čelu kluba mi bi u narednom prelaznom roku prodavali Jovetića i Ljajića, a Nastasić, Marković i Mitrović bi tek postajali nosioci igre.Pošto to kod nas ne može sasvim mi je svejedno da li će Radonjić,Pantić i Živković otići sa 16,17 ili 19 godina.

sonic

pre 10 godina

Da propadne kao Nastasic ?
nije mi jasno o cemu pricate ...
A i Sulejmani ima pristojnu karijeru , s obzirom na veliki broj propustenih utakmica zbog povreda ....

Nikola

pre 10 godina

Prepotenti Radonjic, sve sto ce ostvariti u svojoj karijeri bice legenda o tome da je potpisao za Romu. Mogao je da bude veliki, da postane Bog, ali nije hteo. Nadam se da Pantic nece koracati njegovin stopama.

Tatko

pre 10 godina

Više puta sam napomenuo, ali da ponovim... zatvorite Zemunelo, nama ne treba rad sa mladjim kategorijama! Kad god neko ode mi se tešimo time da iz Zemunela dolazi "sjajna generacija predvodjena...", pa onda ode neko iz "te generacije"@ a mi čekamo narednu, a niko od njih ne sastavi ni kasvetnu sezonu. Partizanu bi bilo bolje da novac ulaze u iskusne igrače pa se finasira od utakmica u Evropi, blamiranje sa klincima koje "čekamo" da stasaju...
Pozdrav svima!

R

pre 10 godina

Neka ide, necu mu reci sa srecom jer mu je iskreno ne zelim. Znam samo da je pogresio 100% I sa tako usijanom glavom nece dogurati daleko. A Pantic ce mu pokazati I zasto nece uspeti.

Milos Bojanic

pre 10 godina

Zaigrala mecka i pred vasim vratima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branko Lo, 14. decembar 2013 23:30)

A mecka igra, vrti se kao cigra...

Alenatore

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 14. decembar 2013 22:59)
Pre nego li počneš bilo šta da komentarišeš bar se potrudi da znaš o čemu pričaš.Ovako samo ispadaš smešan.Ugovor na godinu ipo je potpisao Pantić(mala pomoć za tebe:nije Dimitrije),a ovo je Radonjic(nije Dejan),dva potpuno različita igrača.Ali,kako bi ti to znao,zar ne?Bitno da si požurio da nešto prokomentarišeš makar ispao glup u društvu...

Bubanj

pre 10 godina

Sve najbolje u daljoj karijeri ovom decku, uz molbu da Partizan zaobidje u sirokom luku ako ne napravi karijeru, koju mu roditelji, razni menadzeri i lazni prijatelji predvidjaju.

ja

pre 10 godina

Partizan ne gubi Radonjica, Radonjic gubi sam sebe. Ovde je mogao da postane igrac ali bolje je vucarati se na pozajmicama po Empoliju, Bresi, Sijeni i ostalim velikanima Serije B

I kad bude propao kao Nikola Gulan i Danijel Aleksic uopste mi ga nece biti zao

Cudo jedno

pre 10 godina

Jesam li ja jedini kome se cini da nasi klubovi prodaju sve sto se moze prodati zbog najavljene privatizacije? Ono, daj sta das kad vec idemo iz klubova

sad ce djura da demantuje

pre 10 godina

Pa cekajte,zar nije prosle nedelje potpisao onaj cuveni ugovor na godinu i po,konferencija za medije,on izjavljuje da je presrecan zbog novog ugovora?! U tom slucaju nece otici samo za neko sitno obestecenje zbog ulaganja u igraca,nego kako se klubovi dogovore.
I jos ide odmah na pozajmicu,verovatno u neku drugu ligu italije.Imam osecaj da ce proci kao Gulan.

Peglasadrskom

pre 10 godina

Ne gubi Partizan,
gubi cela srpska liga svake godine na zanimljivost,
zbog odlaska nasih fudbalera u svet.
Ali tako je kako je,para vrti gde burgija nece.

ja

pre 10 godina

Partizan ne gubi Radonjica, Radonjic gubi sam sebe. Ovde je mogao da postane igrac ali bolje je vucarati se na pozajmicama po Empoliju, Bresi, Sijeni i ostalim velikanima Serije B

I kad bude propao kao Nikola Gulan i Danijel Aleksic uopste mi ga nece biti zao

Cudo jedno

pre 10 godina

Jesam li ja jedini kome se cini da nasi klubovi prodaju sve sto se moze prodati zbog najavljene privatizacije? Ono, daj sta das kad vec idemo iz klubova

Peglasadrskom

pre 10 godina

Ne gubi Partizan,
gubi cela srpska liga svake godine na zanimljivost,
zbog odlaska nasih fudbalera u svet.
Ali tako je kako je,para vrti gde burgija nece.

Bubanj

pre 10 godina

Sve najbolje u daljoj karijeri ovom decku, uz molbu da Partizan zaobidje u sirokom luku ako ne napravi karijeru, koju mu roditelji, razni menadzeri i lazni prijatelji predvidjaju.

Tatko

pre 10 godina

Više puta sam napomenuo, ali da ponovim... zatvorite Zemunelo, nama ne treba rad sa mladjim kategorijama! Kad god neko ode mi se tešimo time da iz Zemunela dolazi "sjajna generacija predvodjena...", pa onda ode neko iz "te generacije"@ a mi čekamo narednu, a niko od njih ne sastavi ni kasvetnu sezonu. Partizanu bi bilo bolje da novac ulaze u iskusne igrače pa se finasira od utakmica u Evropi, blamiranje sa klincima koje "čekamo" da stasaju...
Pozdrav svima!

R

pre 10 godina

Neka ide, necu mu reci sa srecom jer mu je iskreno ne zelim. Znam samo da je pogresio 100% I sa tako usijanom glavom nece dogurati daleko. A Pantic ce mu pokazati I zasto nece uspeti.

sonic

pre 10 godina

Da propadne kao Nastasic ?
nije mi jasno o cemu pricate ...
A i Sulejmani ima pristojnu karijeru , s obzirom na veliki broj propustenih utakmica zbog povreda ....

Alenatore

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 14. decembar 2013 22:59)
Pre nego li počneš bilo šta da komentarišeš bar se potrudi da znaš o čemu pričaš.Ovako samo ispadaš smešan.Ugovor na godinu ipo je potpisao Pantić(mala pomoć za tebe:nije Dimitrije),a ovo je Radonjic(nije Dejan),dva potpuno različita igrača.Ali,kako bi ti to znao,zar ne?Bitno da si požurio da nešto prokomentarišeš makar ispao glup u društvu...

Milos Bojanic

pre 10 godina

Zaigrala mecka i pred vasim vratima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branko Lo, 14. decembar 2013 23:30)

A mecka igra, vrti se kao cigra...

Nikola

pre 10 godina

Prepotenti Radonjic, sve sto ce ostvariti u svojoj karijeri bice legenda o tome da je potpisao za Romu. Mogao je da bude veliki, da postane Bog, ali nije hteo. Nadam se da Pantic nece koracati njegovin stopama.

Bane

pre 10 godina

Decko ima izbor ili da ode u inostranstvo i odmah se finansijski obezbedi ili da ostane ovde i da ga samaraju "navijaci"? Ne mogu da verujem da nije izabrao ovo drugo!!!

sad ce djura da demantuje

pre 10 godina

Pa cekajte,zar nije prosle nedelje potpisao onaj cuveni ugovor na godinu i po,konferencija za medije,on izjavljuje da je presrecan zbog novog ugovora?! U tom slucaju nece otici samo za neko sitno obestecenje zbog ulaganja u igraca,nego kako se klubovi dogovore.
I jos ide odmah na pozajmicu,verovatno u neku drugu ligu italije.Imam osecaj da ce proci kao Gulan.

Gaja

pre 10 godina

Gledao sam ovog klinca u kadetskoj reprezantaciji.U generaciji je sa Panticem i A.Zivkovicem.Odlican je igrac.Odlican je igrac.Mada sam cuo da je dosta problematican rad sa njim.Jer je nedisciplinovan i pored velikog talenta nije neki radnik na treninzima.To je momak koji je po novinama izjavljivao da navija za Zvezdu pa ga je Mitrovic jurio po Teleoptiku.Mislim da kad se sve sabere i oduzme neka ode iz Partizana u sredinu u kojoj ce mozda morati da promeni svoje zivotne i radne navike.Bar da Srbija ne zagubi jos jedan veliki talenat na "splavovima".

Partizanovac

pre 10 godina

U ovom slucaju je klub nemocan jer nema nacina da zadrzi igraca koji ne moze da potpise ugovor pre 18. godine. Isti slucaj je bio i sa Sulejmanijem... Placas silne pare, ulazes u te igrace i nista. A klub je mogao dobre pare da zarade na njima. Kako su samo bezobrazni, ako je ovo tacno, zelim ti sve najgore u karijeri! Prodaj se za 10000 evra koje ti je neko obecao... Ti ni ne zasluzujes dres Partizana takvim ponasanjem pa da si novi Mesi.

few9

pre 10 godina

Ne gubi njega Partizan! On je suspendovan jos pocetkom godine i od tada se decko ne pojavljuje u klubu ni na treninzima. Inace je odavno poznato da je mali umislio da je K. Ronaldo licno! I bitnija su mu lova i slava nego igre, uspesi i karijera! S toga ova vest ne pogadja nijednog navijaca Partizana koji je upucen u desavanja...

Peđa

pre 10 godina

Prvo da se razjasni.Partizan tu ne može ništa.Ako on neće da potpiše dobiće simboličnu nadoknadu od kluba za koji potpiše prvi ugovor.Najiskrenije ne znam da li ti ekstremno talentovani klinci uopšte treba da nastupaju za prvi tim.Tolerišemo ga godinu ,dve.Svima nam diže živce i onda kad treba bar nešto da vrati on ode.Tako i tako nijedan ne dočeka 20 u Partizanu.To što klub zarađuje ili ne, mene kao navijača baš briga.Šta ja imam od toga i šta to mene zanima?Da imamo samo malo sposobnije ljude na čelu kluba mi bi u narednom prelaznom roku prodavali Jovetića i Ljajića, a Nastasić, Marković i Mitrović bi tek postajali nosioci igre.Pošto to kod nas ne može sasvim mi je svejedno da li će Radonjić,Pantić i Živković otići sa 16,17 ili 19 godina.

lihstainer

pre 10 godina

Dobra vest za bolju svest onih koji ostaju u klubu. U slucaju da ne ode u Romu, svakako se treba osloboditi momka cije je ponasanje ekstremno problematicno.

sad ce djura da demantuje

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 14. decembar 2013 22:59)
Pre nego li počneš bilo šta da komentarišeš bar se potrudi da znaš o čemu pričaš.Ovako samo ispadaš smešan.Ugovor na godinu ipo je potpisao Pantić(mala pomoć za tebe:nije Dimitrije),a ovo je Radonjic(nije Dejan),dva potpuno različita igrača.Ali,kako bi ti to znao,zar ne?Bitno da si požurio da nešto prokomentarišeš makar ispao glup u društvu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alenatore, 14. decembar 2013 23:54)

Evo,duboko ti se izvinjavam sto sam pomesao dva igraca,vidim da si veoma potresen,stvarno nisam imao nameru.Nadam se da mi oprastas i da ti nece propasti vece zbog ovog mog sramnog komentara.Nece se vise ponoviti.Izvini jos jednom.

chera-bera

pre 10 godina

To da je talenat stoji. Ali, da li će postati dobar igrač ?
To je trebao da proveri u Partizanu, jer tu ima najbolje uslove(ako si dobar pare će doći i to sa kamatom) da postane vrhunski igrač.

Estonci

pre 10 godina

Pa on u poslednjih godinu dana ima samo tri utakmice i to još u martu za u17 reprezentaciju. A poslednjih 6 meseci ne tna se ni gde je bio ni gde je trenirao.

Fksd

pre 10 godina

Dajte ljudi, kao da je naša fudalska skola u Srbiji bolja od Romine. Za eventualne neuspehe u karijeri treba okriviti psihu igrača, i nedostatak volje da se sportu u potpunosti posveti, a ne to da je hteo da predje na mesto gde su uslovi 1000x bolji nego u nekom tamo FK Partizanu.

rajko

pre 10 godina

Pitam se, pitam, kako vas bre nije sramota od ovakvih komentara ( tipa, zelim mu sve najgore, neka zaobidje partizan ) ?
Verujem da bi se vecina vas ( velikih navijaca partizana ) prodala za 50 evra vise, a da ne pricamo o prilici koja se pruza ovom decku da igra u EU ( italiji), za mnogo vece pare nego sto mu ovde Djurica nudi + posao za njegove roditelje ...

Kako vas nije sramota ?

zoran

pre 10 godina

Svako bira za sebe. Danas nema nista za dzabe, vi sto ga pljujete zapitajte se koliko su roditelji ulozili u to da moze da dodje dove. Pa jedan kamp od 7 dana u partizanovoj skoli kosta 25000 din.Sport vise nije zabava za siromasne, nekada je tenis bio skup sport, danas je svaki skup. Ako je procenio da treba da ide neka ide. Mi ne znamo koliko su mu ponudili. Verovatno malo na vise godina.

Realno

pre 10 godina

Ako ne ode u Romu,doći će sigurno u Zvezdu jer je okoreli zvezdaš,u krvi.Stalno je na severu i među Delijama na košarci i ostalim sportovima.Zato nije ni hteo da potpiše ugovor sa partizanom.Kao jako malog su ga prevarili i doveli iz Niša u Humsku ali krv mu je crveno bela.Za Mitrovića i Markovića je mozak,što se fudbala tiče.

Navijac

pre 10 godina

Ovo je tipican primer kad neko ima dobre savetnike (menadzeri, roditelji, prijatelji....)pa nije ni svestan gde se nalazi. Mozda ce dobiti nekih stotrinak hiljada a nece ni videti ni igrati utakmice. Kod ovakvih samo menadzeri zaradjuju.

cikapera76

pre 10 godina

Pa i u toj Bresi, Sieni...se igra kvalitetniji fudbal nego kod nas.Na stranu sto Partizan i Zvezda zbog loseg finansijskog stanja u nasem fudbalu nemaju konkurenciju, pa samim tim i igraju svake godine u euro takmicenjima...ali ruku na srce i ne naigraju se nesto bas...zelim svu srecu Vosi, Jagodini, Novom Pazaru...dosta vise sa monotonim derbijima samo dva kluba koji su samo blede senke onih klubova koji su igrali finala i osvajali evro kupove!!!

pepo

pre 10 godina

decko nije zelo da potpise profesionalni ugovor, svako bira svoj put. bilo bi mi mnogo vise zao da je bilo popt markovica, jovetica, savica, mitrovica... a ovako ne moze da mi bude zao jel ni jednom nisam kupio kartu da ga gledam I da znam kako igra.

Isran Mehur

pre 10 godina

Radonjic je nas najtalentovaniji mladi igrac, odgovorno tvrdim.
Njegova :agencija: je ranije saradjivala sa Fiorentinom, ali posle odlaska Corvina tamo je na mesto sportskog direktora dosao Prade, covek koji vise voli iskusne igrace pred istekom ugovora nego talentovane klince. Od tada se je Fiorentina presaltala na dovodjenje Pizarra, Ambrosinija, Borju Valera, Gomeza i slicnih prekaljenih kuka dok je dovodjenje mladih igraca palo u drugi plan. Agencija je navikla da prodaje sve tamo (da podsetim - Gulan, Jovetic, Nastasic, Savic, Ljajic, Rebic) pa je tikva morala da pukne kad tad. A pukla je tako sto je Ljajic forsiran na transfer u Milan.
Posto je nadjen zajednicki jezik sa Romom oko Ljajica, brze bolje je ponudjen istoj ostatak robe.
Da l ce postati igrac tamo? Ne znam, Garcia ne daje mnogo prostora mladjim igracima do sada u Romi. Ali je napravio fantastican posao sa Lilleom napravivsi komplet generaciju i osvojivsi titulu sa njima. Ako Hazard nije dokaz da od talentovanog klinca moze da napravi valjanog igraca onda ne znam sta je.
Cak i odlazak u Seriu B na pozajmicu nije smak sveta. Ta liga je miljama ozbiljnija od nase superlige, a ekipa koja bi mu legla bi se nasla, ne bi ga poslali u bilo koju. Gomila igraca odlazi tamo i vraca se formirana, Florenzi je dobar primer kod Rome, a Insigne je verovatno najbolji primer u poslednje vreme. Jos ako bi dopao u Zemanove sake, uf, ne smem ni da zamislim u kakvu bi se zver pretvorio.

game over

pre 10 godina

a i da je potpisao za Partizan šta mislite da bi te pare od prodaje otišle u klupsku kasu?Ovako bar možda dobijemo igrača za repku!

Soko

pre 10 godina

Ovde se namece jedan dublji problem koji niko ne spominje a to je kontinuitet stvaranja mladih igraca koje klub prodaje i odrzava takmicenje i stvaranje mladih talenata. Radonjica jeste proizvela Partizanova skola ali ga je finansiro Joveticev ili slican transfer.E sad kad igrac ode za nista nece moci da se finansira dalja proizvodna. Partizan gubi izvore finansiranja i igracki kvalitet dugorocno reprezentacija jer ce biti smanjena mogucnost rada talentovanoj deci. Sve gore receno odnosi se i na druge klubove. Znaci sistemski je problem i tako bi ga trebalo resavat.

Драган Ужице

pre 10 godina

Њему не треба ништа замерити, момак се ништа и не пита. Родитељи су ти који одлучују. Да ли им је то паметан потез за њгов даљи напредак? Сумњам. На прсте једне руке могу да се изброје дечаци који су после одласка у иностранство, направили иоле значајнију каријеру. На жалост, или на срећу фудбал се више не игра из љубави већ искључиво за новац.

Me,myself&I

pre 10 godina

Dečko ne trči za šakom dolara. Život prođe, džep bude pun, a srce prazno. Ne trči za parama one će doći ako je suđeno. Nije u životu najbitnije da budeš glavni dasa u silikonskoj dolini. Potraži malo po netu šta je rekao Duci Simonović.

cartmanx

pre 10 godina

Ljudi ovde postoje dve logike, stanje u drzavi=stanju u svim oblastima pa i sportu ..kada razmislite koliko god pa i da voli Patizan razmislja da se odmah obezbedi(i svoju porodicu) ciji je uticaj presudan, klub tu bukvalno ne moze nista, jer je rec o detetu-znaci sistemski problem!
S druge strane ja ne znam da li su ti isti roditelji toliko ugrozeni pa ne mogu da mu savetuju da ostane bar 2 godine, pa da se proda sa mnogo vecom cenom, ali se vode onom logikom ocigleno da ce svi oni biti Nastasici, sto je tesko. Tako da nit mogu da mu "sudim" zbog ovoga ili bolje receno njegovim roditeljima, ali ne mogu ni da opravdavam njihove postupke, jer ko zna sta bi smo mi ovde koji pisemo uradili da smo na mesto roditelja ili igraca, zavisno od godina forumasa.

Alenatore

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 15. decembar 2013 01:03)
Ma ne moraš da se izvinjavaš,ljudska glupost nema granice.Imam razumevanja...

sad ce djura da demantuje

pre 10 godina

Pa cekajte,zar nije prosle nedelje potpisao onaj cuveni ugovor na godinu i po,konferencija za medije,on izjavljuje da je presrecan zbog novog ugovora?! U tom slucaju nece otici samo za neko sitno obestecenje zbog ulaganja u igraca,nego kako se klubovi dogovore.
I jos ide odmah na pozajmicu,verovatno u neku drugu ligu italije.Imam osecaj da ce proci kao Gulan.

ja

pre 10 godina

Partizan ne gubi Radonjica, Radonjic gubi sam sebe. Ovde je mogao da postane igrac ali bolje je vucarati se na pozajmicama po Empoliju, Bresi, Sijeni i ostalim velikanima Serije B

I kad bude propao kao Nikola Gulan i Danijel Aleksic uopste mi ga nece biti zao

R

pre 10 godina

Neka ide, necu mu reci sa srecom jer mu je iskreno ne zelim. Znam samo da je pogresio 100% I sa tako usijanom glavom nece dogurati daleko. A Pantic ce mu pokazati I zasto nece uspeti.

Tatko

pre 10 godina

Više puta sam napomenuo, ali da ponovim... zatvorite Zemunelo, nama ne treba rad sa mladjim kategorijama! Kad god neko ode mi se tešimo time da iz Zemunela dolazi "sjajna generacija predvodjena...", pa onda ode neko iz "te generacije"@ a mi čekamo narednu, a niko od njih ne sastavi ni kasvetnu sezonu. Partizanu bi bilo bolje da novac ulaze u iskusne igrače pa se finasira od utakmica u Evropi, blamiranje sa klincima koje "čekamo" da stasaju...
Pozdrav svima!

Realno

pre 10 godina

Ako ne ode u Romu,doći će sigurno u Zvezdu jer je okoreli zvezdaš,u krvi.Stalno je na severu i među Delijama na košarci i ostalim sportovima.Zato nije ni hteo da potpiše ugovor sa partizanom.Kao jako malog su ga prevarili i doveli iz Niša u Humsku ali krv mu je crveno bela.Za Mitrovića i Markovića je mozak,što se fudbala tiče.

Cudo jedno

pre 10 godina

Jesam li ja jedini kome se cini da nasi klubovi prodaju sve sto se moze prodati zbog najavljene privatizacije? Ono, daj sta das kad vec idemo iz klubova

sonic

pre 10 godina

Da propadne kao Nastasic ?
nije mi jasno o cemu pricate ...
A i Sulejmani ima pristojnu karijeru , s obzirom na veliki broj propustenih utakmica zbog povreda ....

Nikola

pre 10 godina

Prepotenti Radonjic, sve sto ce ostvariti u svojoj karijeri bice legenda o tome da je potpisao za Romu. Mogao je da bude veliki, da postane Bog, ali nije hteo. Nadam se da Pantic nece koracati njegovin stopama.

Milos Bojanic

pre 10 godina

Zaigrala mecka i pred vasim vratima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branko Lo, 14. decembar 2013 23:30)

A mecka igra, vrti se kao cigra...

Alenatore

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 14. decembar 2013 22:59)
Pre nego li počneš bilo šta da komentarišeš bar se potrudi da znaš o čemu pričaš.Ovako samo ispadaš smešan.Ugovor na godinu ipo je potpisao Pantić(mala pomoć za tebe:nije Dimitrije),a ovo je Radonjic(nije Dejan),dva potpuno različita igrača.Ali,kako bi ti to znao,zar ne?Bitno da si požurio da nešto prokomentarišeš makar ispao glup u društvu...

Bubanj

pre 10 godina

Sve najbolje u daljoj karijeri ovom decku, uz molbu da Partizan zaobidje u sirokom luku ako ne napravi karijeru, koju mu roditelji, razni menadzeri i lazni prijatelji predvidjaju.

Peglasadrskom

pre 10 godina

Ne gubi Partizan,
gubi cela srpska liga svake godine na zanimljivost,
zbog odlaska nasih fudbalera u svet.
Ali tako je kako je,para vrti gde burgija nece.

Partizanovac

pre 10 godina

U ovom slucaju je klub nemocan jer nema nacina da zadrzi igraca koji ne moze da potpise ugovor pre 18. godine. Isti slucaj je bio i sa Sulejmanijem... Placas silne pare, ulazes u te igrace i nista. A klub je mogao dobre pare da zarade na njima. Kako su samo bezobrazni, ako je ovo tacno, zelim ti sve najgore u karijeri! Prodaj se za 10000 evra koje ti je neko obecao... Ti ni ne zasluzujes dres Partizana takvim ponasanjem pa da si novi Mesi.

Isran Mehur

pre 10 godina

Radonjic je nas najtalentovaniji mladi igrac, odgovorno tvrdim.
Njegova :agencija: je ranije saradjivala sa Fiorentinom, ali posle odlaska Corvina tamo je na mesto sportskog direktora dosao Prade, covek koji vise voli iskusne igrace pred istekom ugovora nego talentovane klince. Od tada se je Fiorentina presaltala na dovodjenje Pizarra, Ambrosinija, Borju Valera, Gomeza i slicnih prekaljenih kuka dok je dovodjenje mladih igraca palo u drugi plan. Agencija je navikla da prodaje sve tamo (da podsetim - Gulan, Jovetic, Nastasic, Savic, Ljajic, Rebic) pa je tikva morala da pukne kad tad. A pukla je tako sto je Ljajic forsiran na transfer u Milan.
Posto je nadjen zajednicki jezik sa Romom oko Ljajica, brze bolje je ponudjen istoj ostatak robe.
Da l ce postati igrac tamo? Ne znam, Garcia ne daje mnogo prostora mladjim igracima do sada u Romi. Ali je napravio fantastican posao sa Lilleom napravivsi komplet generaciju i osvojivsi titulu sa njima. Ako Hazard nije dokaz da od talentovanog klinca moze da napravi valjanog igraca onda ne znam sta je.
Cak i odlazak u Seriu B na pozajmicu nije smak sveta. Ta liga je miljama ozbiljnija od nase superlige, a ekipa koja bi mu legla bi se nasla, ne bi ga poslali u bilo koju. Gomila igraca odlazi tamo i vraca se formirana, Florenzi je dobar primer kod Rome, a Insigne je verovatno najbolji primer u poslednje vreme. Jos ako bi dopao u Zemanove sake, uf, ne smem ni da zamislim u kakvu bi se zver pretvorio.

cikapera76

pre 10 godina

Pa i u toj Bresi, Sieni...se igra kvalitetniji fudbal nego kod nas.Na stranu sto Partizan i Zvezda zbog loseg finansijskog stanja u nasem fudbalu nemaju konkurenciju, pa samim tim i igraju svake godine u euro takmicenjima...ali ruku na srce i ne naigraju se nesto bas...zelim svu srecu Vosi, Jagodini, Novom Pazaru...dosta vise sa monotonim derbijima samo dva kluba koji su samo blede senke onih klubova koji su igrali finala i osvajali evro kupove!!!

Me,myself&I

pre 10 godina

Dečko ne trči za šakom dolara. Život prođe, džep bude pun, a srce prazno. Ne trči za parama one će doći ako je suđeno. Nije u životu najbitnije da budeš glavni dasa u silikonskoj dolini. Potraži malo po netu šta je rekao Duci Simonović.

rajko

pre 10 godina

Pitam se, pitam, kako vas bre nije sramota od ovakvih komentara ( tipa, zelim mu sve najgore, neka zaobidje partizan ) ?
Verujem da bi se vecina vas ( velikih navijaca partizana ) prodala za 50 evra vise, a da ne pricamo o prilici koja se pruza ovom decku da igra u EU ( italiji), za mnogo vece pare nego sto mu ovde Djurica nudi + posao za njegove roditelje ...

Kako vas nije sramota ?

chera-bera

pre 10 godina

To da je talenat stoji. Ali, da li će postati dobar igrač ?
To je trebao da proveri u Partizanu, jer tu ima najbolje uslove(ako si dobar pare će doći i to sa kamatom) da postane vrhunski igrač.

Fksd

pre 10 godina

Dajte ljudi, kao da je naša fudalska skola u Srbiji bolja od Romine. Za eventualne neuspehe u karijeri treba okriviti psihu igrača, i nedostatak volje da se sportu u potpunosti posveti, a ne to da je hteo da predje na mesto gde su uslovi 1000x bolji nego u nekom tamo FK Partizanu.

game over

pre 10 godina

a i da je potpisao za Partizan šta mislite da bi te pare od prodaje otišle u klupsku kasu?Ovako bar možda dobijemo igrača za repku!

Bane

pre 10 godina

Decko ima izbor ili da ode u inostranstvo i odmah se finansijski obezbedi ili da ostane ovde i da ga samaraju "navijaci"? Ne mogu da verujem da nije izabrao ovo drugo!!!

cartmanx

pre 10 godina

Ljudi ovde postoje dve logike, stanje u drzavi=stanju u svim oblastima pa i sportu ..kada razmislite koliko god pa i da voli Patizan razmislja da se odmah obezbedi(i svoju porodicu) ciji je uticaj presudan, klub tu bukvalno ne moze nista, jer je rec o detetu-znaci sistemski problem!
S druge strane ja ne znam da li su ti isti roditelji toliko ugrozeni pa ne mogu da mu savetuju da ostane bar 2 godine, pa da se proda sa mnogo vecom cenom, ali se vode onom logikom ocigleno da ce svi oni biti Nastasici, sto je tesko. Tako da nit mogu da mu "sudim" zbog ovoga ili bolje receno njegovim roditeljima, ali ne mogu ni da opravdavam njihove postupke, jer ko zna sta bi smo mi ovde koji pisemo uradili da smo na mesto roditelja ili igraca, zavisno od godina forumasa.

sad ce djura da demantuje

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 14. decembar 2013 22:59)
Pre nego li počneš bilo šta da komentarišeš bar se potrudi da znaš o čemu pričaš.Ovako samo ispadaš smešan.Ugovor na godinu ipo je potpisao Pantić(mala pomoć za tebe:nije Dimitrije),a ovo je Radonjic(nije Dejan),dva potpuno različita igrača.Ali,kako bi ti to znao,zar ne?Bitno da si požurio da nešto prokomentarišeš makar ispao glup u društvu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alenatore, 14. decembar 2013 23:54)

Evo,duboko ti se izvinjavam sto sam pomesao dva igraca,vidim da si veoma potresen,stvarno nisam imao nameru.Nadam se da mi oprastas i da ti nece propasti vece zbog ovog mog sramnog komentara.Nece se vise ponoviti.Izvini jos jednom.

pepo

pre 10 godina

decko nije zelo da potpise profesionalni ugovor, svako bira svoj put. bilo bi mi mnogo vise zao da je bilo popt markovica, jovetica, savica, mitrovica... a ovako ne moze da mi bude zao jel ni jednom nisam kupio kartu da ga gledam I da znam kako igra.

Gaja

pre 10 godina

Gledao sam ovog klinca u kadetskoj reprezantaciji.U generaciji je sa Panticem i A.Zivkovicem.Odlican je igrac.Odlican je igrac.Mada sam cuo da je dosta problematican rad sa njim.Jer je nedisciplinovan i pored velikog talenta nije neki radnik na treninzima.To je momak koji je po novinama izjavljivao da navija za Zvezdu pa ga je Mitrovic jurio po Teleoptiku.Mislim da kad se sve sabere i oduzme neka ode iz Partizana u sredinu u kojoj ce mozda morati da promeni svoje zivotne i radne navike.Bar da Srbija ne zagubi jos jedan veliki talenat na "splavovima".

few9

pre 10 godina

Ne gubi njega Partizan! On je suspendovan jos pocetkom godine i od tada se decko ne pojavljuje u klubu ni na treninzima. Inace je odavno poznato da je mali umislio da je K. Ronaldo licno! I bitnija su mu lova i slava nego igre, uspesi i karijera! S toga ova vest ne pogadja nijednog navijaca Partizana koji je upucen u desavanja...

zoran

pre 10 godina

Svako bira za sebe. Danas nema nista za dzabe, vi sto ga pljujete zapitajte se koliko su roditelji ulozili u to da moze da dodje dove. Pa jedan kamp od 7 dana u partizanovoj skoli kosta 25000 din.Sport vise nije zabava za siromasne, nekada je tenis bio skup sport, danas je svaki skup. Ako je procenio da treba da ide neka ide. Mi ne znamo koliko su mu ponudili. Verovatno malo na vise godina.

Estonci

pre 10 godina

Pa on u poslednjih godinu dana ima samo tri utakmice i to još u martu za u17 reprezentaciju. A poslednjih 6 meseci ne tna se ni gde je bio ni gde je trenirao.

Navijac

pre 10 godina

Ovo je tipican primer kad neko ima dobre savetnike (menadzeri, roditelji, prijatelji....)pa nije ni svestan gde se nalazi. Mozda ce dobiti nekih stotrinak hiljada a nece ni videti ni igrati utakmice. Kod ovakvih samo menadzeri zaradjuju.

Peđa

pre 10 godina

Prvo da se razjasni.Partizan tu ne može ništa.Ako on neće da potpiše dobiće simboličnu nadoknadu od kluba za koji potpiše prvi ugovor.Najiskrenije ne znam da li ti ekstremno talentovani klinci uopšte treba da nastupaju za prvi tim.Tolerišemo ga godinu ,dve.Svima nam diže živce i onda kad treba bar nešto da vrati on ode.Tako i tako nijedan ne dočeka 20 u Partizanu.To što klub zarađuje ili ne, mene kao navijača baš briga.Šta ja imam od toga i šta to mene zanima?Da imamo samo malo sposobnije ljude na čelu kluba mi bi u narednom prelaznom roku prodavali Jovetića i Ljajića, a Nastasić, Marković i Mitrović bi tek postajali nosioci igre.Pošto to kod nas ne može sasvim mi je svejedno da li će Radonjić,Pantić i Živković otići sa 16,17 ili 19 godina.

lihstainer

pre 10 godina

Dobra vest za bolju svest onih koji ostaju u klubu. U slucaju da ne ode u Romu, svakako se treba osloboditi momka cije je ponasanje ekstremno problematicno.

Soko

pre 10 godina

Ovde se namece jedan dublji problem koji niko ne spominje a to je kontinuitet stvaranja mladih igraca koje klub prodaje i odrzava takmicenje i stvaranje mladih talenata. Radonjica jeste proizvela Partizanova skola ali ga je finansiro Joveticev ili slican transfer.E sad kad igrac ode za nista nece moci da se finansira dalja proizvodna. Partizan gubi izvore finansiranja i igracki kvalitet dugorocno reprezentacija jer ce biti smanjena mogucnost rada talentovanoj deci. Sve gore receno odnosi se i na druge klubove. Znaci sistemski je problem i tako bi ga trebalo resavat.

Alenatore

pre 10 godina

@@@(sad ce djura da demantuje, 15. decembar 2013 01:03)
Ma ne moraš da se izvinjavaš,ljudska glupost nema granice.Imam razumevanja...

Драган Ужице

pre 10 godina

Њему не треба ништа замерити, момак се ништа и не пита. Родитељи су ти који одлучују. Да ли им је то паметан потез за њгов даљи напредак? Сумњам. На прсте једне руке могу да се изброје дечаци који су после одласка у иностранство, направили иоле значајнију каријеру. На жалост, или на срећу фудбал се више не игра из љубави већ искључиво за новац.