Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.11.2013.

19:27

Šest sati pre meča napunili stadion

Oko 40 alžirskih navijača povređeno je u velikoj gužvi nekoliko sati pre početka revanš utakmice baraža za Svetsko prvenstvo između Alžira i Burkine Faso.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Agencija APS prenosi da je stadion „Mustafa Taker“ u gradu Blidi, kapaciteta 40.000 gledalaca, ispunjen do poslednjeg mesta šest sati pre početka utakmice, uprkos hladnom vremenu i kiši.

Mi smo izbrojali oko 40 osoba sa lakšim povredama među navijačima“, potvrdio je policijski zvaničnik u gradu udaljenom oko 50 kilometara južno od Alžira.

Navijački incidenti izbili su još prošle nedelje, kada su ulaznice puštene u prodaju, i tom prilikom povređeno je 50 osoba. APS prenosi da je za bezbednost za vreme utakmice zaduženo oko 5.000 pripadnika vojske i policije.

Reprezentacija Alžira će protiv Burkine Faso pokušati da nadoknadi gol zaostatka iz prvog meča, posle poraza u gostima sa 3:2.

Fudbaleri Alžira u dosadašnjih 19 utakmica na stadionu „Mustafa Taker“ u Blidi nikada nisu poraženi.

Mesto u Brazilu u utorak je već potvrdila Gana, a ostalo je da saznamo još sedam učesnika Svetskog prvenstva naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve