Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.11.2013.

16:20

Platini: Odgovornost je na igračima

Predsednik UEFA Mišel Platini rekao je da će krivci za eventualni neuspeh Francuske u baražu za Svetsko prvenstvo biti igrači, a ne selektor Didije Dešam.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Francuska i Ukrajina sastaju se od 21 čas u Parizu u revanšu baraža, a u prvom meču Ukrajina je u Kijevu slavila sa 2:0.

„Uvek sam podržavao sve francuske selektore, ali nisam tip koji mnogo pažnje posvećuje trenerima. Dešam neće biti odgovoran u slučaju neuspeha Francuske jer od igrača sve zavisi“, rekao je Platini „L’Ekipu“.

Platini je nekadašnji reprezentativac Francuske sa kojom je osvojio Evropsko prvenstvo 1984. godine kao domaćin, a dve godine kasnije je sa ’galskim petlovima’ biti treći na Svetskom prvenstvu u Meksiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve