Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.11.2013.

12:58

CSKA nije zvao za Aksentijevića

Menadžer Nikole Aksentijevića Bojan Ostojić demantovao je za B92 spekulacije ruskih medija da bi bek Partizana u januaru mogao da pređe u CSKA na pozajmicu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Aksentijević iza sebe ima solidno iskustvo igrajući za crno-bele u Evropi, a prošlog leta je nakon odličnih igara i u mladoj reprezentaciji privukao pažnju.

"To su samo novinarske priče, nije bilo nikakvih kontakata, niko nije zvao ni mene, ni Nikolu, ni klub. To su obične spekulacije kojima nema osnova", rekao je Ostojić za B92.

Rusi smatraju da bi Aksentijević mogao da bude podrška za obe strane u odbrani, a pored veoma pouzdane igre u odbrani, predstavili su ga i kao veoma aktivnu podršku u napadu, te kao brzog igrača koji dobro kontroliše loptu.

Ostojić je potvrdio za B92 i priču da je Aksentijević prošlog leta bio interesantan CSKA, ali ni tada nije bilo konkretnih razgovora u vezi sa mogućim transferom, verovatno jer se ruski tim odlučio za Brazilca Marija Fernandesa koji je plaćen 15 miliona evra Gremiju.

Aksentijević ima 20 godina, ponikao je u Radničkom iz rodnog Kragujevca, ali je u Partizan stigao već sa 13 godina. Za prvi tim je debitovao 2010. godine, i posle dve solidne sezone prešao u holandski Vitese prošlog leta.

Bio je to pomalo čudan transfer u kojem je navodno zvanično bio igrač kiparskog Apolona. Međutim, tokom godinu dana u Holandiji Aksentijević nije dobio ni jednu šansu u prvom timu Vitesea, pa se vratio u Humsku.

Prema nemačkom portalu transfermarkt.de tržišna vrednost Aksentijevića se procenjuje na oko 1,5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve