Nova vest
Fudbal

Petak, 15.11.2013.

14:40

Besplatno na Jagodina – Vojvodina

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Jagodina odlučilo je da ulaz na utakmicu 13. kola Jelen Superlige protiv Vojvodine bude besplatan.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da je klub doneo takvu odluku pre svega zbog popularizacije fudbala u tom delu Srbije.

"Ovaj meč neće biti samo derbi 13. kola, možda već i cele jesenje sezone. Jagodina i Vojvodina imaju mnogo motiva da ovu utakmicu odigraju na vrhunskom nivou i da se na neki način iskupe za neočekivane rezultate u prethodnom kolu", rekao je Milanović.

"Mi smo u Beogradu neočekivano poraženi od OFK Beograda sa 3:2, dok je Vojvodina na Karađorđu od gotovog napravila veresiju i praktično dobijen susret protiv Javora završila nerešenim rezultatom, 2:2", dodao je on.

Utakmica Jagodina – Vojvodina igra se u subotu 23. novembra od 15 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

Posle 12 kola Vojvodina je četvrta na tabeli sa 21 bodom, dok Jagodina na sedmom mestu ima tri boda manje.

U okviru priprema za ovaj meč 'ćurani' će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Radničkog iz Niša. Početak utakmice na Gradskom stadionu u Jagodini je u 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve