Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.11.2013.

22:44

Kojić: Ne čekam lopte 'na tacni'

Fudbaler Partizana Nemanja Kojić izjavio je da nije tip napadača koji čeka lopte 'na tacni'.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Napadač ’crno-belih’ je povredio stopalo, ali veruje da će biti spreman za meč sa Voždovcem narednog vikenda.

"Nije ništa ozbiljno u pitanju i verujem da ću se za nekoliko dana vratiti u trenažni proces. Reč je o povredi koju sam zaradio kada me je neko udario u stopalo."

"To se dogodilo još pre dve-tri nedelje, ali sam imao veliku želju da pomognem ekipi. Snimili su mi bolno mesto i utvrđeno je da se radi o frakturi na metatarzalnoj kosti, koja je u fazi zarastanja. Očekujem da ću biti spreman do utakmice sa Voždovcem na Vračaru", rekao je Kojić, a prenose Novosti.

Pomoćni trener Zvonko Varga je slabiji golgeterski učinak Kojića (tri gola od početka sezone), opravdao činjenicom da se on previše troši u izgradnji pozicije za gol i prekidanju protivničkih napada na startu, pa mu otud u završnici nedostaje svežine i koncentracije.

"Pričao sam sa Vargom o tome dosta i slažem se da nekada i preterujem. Navikao sam da dajem maksimum, nisam od napadača koji će samo sačekati loptu na tacni. Lakše je kada imam još jednog napadača pored sebe, ali neću da kukam i tražim opravdanja. Krivica je i u meni, imao sam mnogo čistih, otvorenih pozicija. Moraću da napravim balans između borbenosti i realizacije. To često radimo na treninzima, ali je to u odnosu na utakmice potpuno druga priča", zaključio je Kojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu