Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.10.2013.

11:10

Pečnik: Plašimo se navijača

Fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik istakao je za slovenačke medije da se on i saigrači plaše navijača, popularnih "delija".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Navijači "crveno-belih" su tokom sezone nekoliko puta 'postrojavali' igrače, posle poraza od Voždovca su im naredili da skinu dresove, a posle Čukaričkog ponovo žestoko vređali.

"Bukvalno smo uplašeni. Ceo tim prikazuje najmanje 40 odsto mogućnosti, jer već u 20. sekundi navijači počinju da nas proglašavaju za manekene, devojke. Teško je da se u takvim uslovima pokažu mogućnosti", rekao je Pečnik.

Zvezda se nalazi u velikoj krizi, koja nije izražena samo na terenu, a tokom reprezentativne pauze verovatno će se dogoditi velike promene u Ljutice Bogdana.

"Najviše mi je žao našeg trenera Slaviše Stojanovića. Ne može da radi u miru. U klubu je ozbiljno neslaganje. Bez obzira na problem i dalje sam optimista. Verujem da ćemo da budemo prvi", smatra reprezentativac Slovenije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve