Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.09.2013.

17:16

'Delije' naređuju: Skidajte dresove

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Voždovca sa 1:0, a pored rezultata meč je obeležila slika sa kraja susreta kada su im navijači naredili da skinu dresove.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ su po završetku utakmice na stadionu Obilića došli do tribine na kojoj su bile ’delije’, koje su potom uputile niz uvreda na račun igrača, čak su ih i pljuvali i gađali raznim predmetima, da bi im na kraju naredili da im predaju dresove.

Fudbaleri su postupili po naredbi, a to je samo još jedan primer da su u srpskom fudbalu navijači mnogo više od pristalica kluba koji podržavaju. Prethodni smo videli na meču Partizana i Ludogoreca, kada je vođa navijača ’crno-belih’ skinuo traku tadašnjem kapitenu šampiona Srbije Marku Šćepoviću.

Navijači su poštedeli samo golmana Bobana Bajkovića, koji je spasao Zvezdu ubedljivijeg poraza, a i tokom meča nisu krili svoje nezadovoljstvo. Posle vođstva Voždovca skandirali su: "Dokle da nas brukate", a to se nastavilo i tokom drugog poluvremena.

Fudbaleri Crvene zvezde su se posle utakmice na svom stadionu vratili pod jakom policijskom pratnjom. Autobus sa fudbalerima Zvezde dopratila su dva automobila i tri policijaska kombija, a ispred stadiona u Ljutice Bogdana dočekala su ih dva velika kombija policijske brigade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

309 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d