Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.08.2013.

19:10

Dete Junajteda srušilo Siti

Fudbaleri Kardifa pobedili su Mančester siti na svom terenu sa 3:2 u veoma zanimljivom duelu 2. kola Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Delovalo je da će ekipa Manuela Pelegrinija uspeti da ostvari drugi trijumf kada je Edin Džeko postigao prvi gol u 52. minutu, ali u nastavku se sve promenilo.

Heroj pobede Kardifa bio je nekadašnji omladinac Junajteda Frejžer Kempbel koji je bio prosto nezaustavljiv. Gunarson je izjednačio u 60. minutu, a Kempbel je golovima u 79. i 87. minutu praktično overio pobedu.

Siti je u samom finišu pokušao da dođe do boda, ali sve što je uspeo da uradi je prvenac Alvara Negreda u novom klubu i to u 92. minutu.

Matija Nastasić i Aleksandar Kolarov presedeli su utakmicu na klupi.

U drugom nedeljom duelu druge runde Totenhem je pobedio sa 1:0 protiv Svonsija. Tim Andrea Viljasa-Boaša je tako u prve dve runde postigao dva gola, oba sa penala i osvojio je šest bodova.

Kao i protiv Kristal Palasa na startu, ponovo je siguran sa bele tačke bio Roberto Soldado.

PL; 2. kolo:

Kardif - Mančester Siti 3:2 (Gunarson 60, Kembel 79, 87 - Džeko 52, Negredo 90+2)
Totenhem - Svonsi 1:0 (Soldado 58. penal)

Subota: Aston Vila - Liverpul 0:1, Everton - Vest Bromvič Albion 0:0, Fulam - Arsenal 1:3, Hal - Norič 1:0, Njukasl - Vesthem 0:0, Sautempton - Sanderlend 1:1, Stouk - Kristal Palas 2:1.

Ponedeljak: Mančester junajted - Čelsi.

Tabela: Čelsi (utakmica više), Liverpul i Totenhem po 6 bodova, Vesthem i Sautempton po 4, Mančester Siti, Mančester Junajted po 3, itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve