Nova vest
Fudbal

Subota, 24.08.2013.

21:47

Janković: Pokazali da vredimo

Fudbaleri Verone pobedil su Milan na startu nove sezone Serije A, a jedan od najboljih fudbalera "Veroneza" na ovoj utakmici bio je novajlija Boško Janković.

Izvor:

Autor:

Default images

Milan je vodio golom Andree Polija od 14. minuta, da bi veteran Luka Toni preokrenuo situaciju. Prvo je u 30. minutu izjednačio, da bi potom u 53. doneo pobedu Veroni na izvanrednu asistenciju našeg internacionalca.

"Presrećan sam zbog velike pobede protiv Milana. Pokazali smo da zaista vredimo i da ambicije mogu da nam budu daleko veće od samog opstanka u Seriji A", rekao je Janković, koji je u Veronu stigao ovog leta iz Đenoe.



Srpski fudbaler ističe da je to samo početak jedne teške serije i da ekipa ne treba da previše poleti posle ovog dobrog rezultata.

"Moramo da ostanemo mirni i fokusirani, jer nas čeka period veoma teških utakmica. Ja sam prezadovoljan kako sam odigrao. Ovo mi je bio jedan od najboljih mečeva u dugom periodu. Treba da ostanemo u ovako dobrom ritmu i da gradimo sezonu pobedama", kaze srpski fudbaler.

Već na startu sezone Verona je pokazala da je u prethodnom prelaznom roku napravila izvanredan posao dovođenjem Boška Jankovića i Luke Tonija.

Tandem je počeo da se isplaćuje u prvom kolu, a naredno iskušenje imace već naredne nedelje kada će gostovati na Olimpijskom stadionu u prestonici, ekipi Rome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu