Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

18:44

Rumenige: Ovde Gece postaje zvezda

Predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da će dolazak u minhenski klub pomoći Mariju Geceu da postane jedan od najboljih na svetu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Gece je ovog leta prešao u Bajern iz Borusije iz Dortmunda za 37 miliona evra, a Rumenige veruje da će on u "pravom okruženju nastaviti da se razvija".

"On je na putu da postane svetska zvezda i taj korak će napraviti u Bajernu", rekao je Rumenige za nemačke medije.

Gece još nije debitovao u svom novom klubu jer se oporavlja od povrede zadnje lože. Kao igra Bor+usije iz Dortmunda osvojio je dve nemačke titule i jedan kup i izborio plasman u finale Lige šampiona. Takođe, postao je standardni član nemačke reprezentacije, koja je na prethodna četiri velika takmičenja stigla bar do polufinala.

Rumenige je rekao i da veruje da njegov tim može da ponovi uspeh iz prošle sezone.

"Osim Gecea, imamo Havija Martineza, Tijaga, Bastijana Švajnštajgera, koji tek treba da dođu do najbolje forme, a kada se to desi, Bajern će pobedjivati s lepim fudbalom", izjavio je Rumenige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve