Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2013.

15:05

Kokeza: Stvari nazvao pravim imenom

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da nije pretio predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kokeza je istakao da je u poruci koju je poslao Karadžiću stvari nazvao pravim imenom.

„Nijednom rečju mu nisam pretio osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedini mogući način“, rekao je Kokeza.

Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu. Samo je Tito imao zakon po kome niko ne sme da ga kritikuje, pa se nadam da ne misli da se to pravilo odnosi i na njega, bez obzira što su sličnih godina“, naveo je Kokeza.

Karadžić je u izjavi za „Sport“ naveo da mu je Kokeza poslao SMS poruku u kojoj ga je optužio za nameštanje utakmica, kao i da mu je u telefonskom razgovoru posle toga potvrdio svoje stavove.

Karadžić ne govori istinu. Tačno je da sam mu poslao poruku tokom trajanja utakmice između Partizana i Novog Pazara, ogorčen sudijskom krađom koju su mogli da vide svi građani Srbije u direktnom televizijskom prenosu“, rekao je Kokeza.

Kokeza je naveo da Karadžić kriminalcima naziva ljude koji traže njegovo smenjivanje.

Dakle, ja sam kao građanin rekao Karadžiću da treba da ga je sramota zbog sudijske krađe i smatram da je on organizator iste. To je moje mišljenje kao što u novinama vidim da je njegovo mišljenje da ljude koji traže njegovu smenu naziva kriminalcima“, naveo je potpredsednik Zvezde, „Vreme neprikosnovene vlasti Karadžića u fudbalu je prošlo, kao što je vreme lopovluka i krađe u Srbiji iza nas. Moj sukob sa Karadžićem nije ličan već je to sukob dva koncepta i morala. Mi smo dva različita sveta jer su za mene istina i pravda jači argumenti od pljačke i nameštanja. Uveren sam da fudbalsko vreme zla u Srbiji koje oličava Karadžić prolazi i da se više nikada neće vratiti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve