Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.08.2013.

11:12

Rodžers: Suares da se izvini klubu

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da napadač tog kluba Luis Suares mora da se izvini saigračima ukoliko želi da se vrati u prvi tim.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Rodžers je Suaresa udaljio iz prvog tima razočaran ponašanjem Urugvajca koji je dao izjavu da ga je Liverpul prevario, jer mu nije dozvolio da pređe u Arsenal.

Prvo mora da se izvini svojim saigračima i klubu. Gledao sam ga u poslednje vrijeme i to nije onaj Luis Suares kojeg poznajem. Moja dužnost je da zaštitim ostale igrače i navijače od ove Suaresove verzije“, rekao je Rodžers za engleske medije.

Menadžer Liverpula je dodao da će situacija oko Suares biti mnogo jasnija posle predstojeće pauze zbog reprezentativnih obaveza.

Predsednik Henri i ja se slažemo da Suares nipošto neće napustiti klub ovog leta. Mi možemo bez njega, ali u pitanju je vrhunski napadač i dočekaćemo ga otvorenih ruku, ali samo ako želi da ostane“, rekao je Rodžers.

Urugvajac će propustiti prvih šest utakmica nove sezone u Premijer ligi zbog suspenzije od deseta susreta, jer je u aprilu ugrizao Branislava Ivanovića iz Čelsija tokom utakmice dva kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu