Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.07.2013.

15:26

Skandal: Hej Sloveni na startu meča

U ovim trenucima mlada reprezentacija Srbije igra polufinalni meč EP protiv Portugalije, a sam početak meča obeležio je skandal od strane domaćina takmičenja.

Izvor:

Autor:

Default images

Organizatori meča su kao himnu naše reprezentacije pustili "Hej Sloveni", koja je bila aktuelna od 1945. i vremena SFRJ, pa sve do 2006. godine

Stručni štab i fudbaleri nisu krili izenađenje, ali su odslušali himnu nekadašnje države do kraja, da bi potom svi zajedno stali u krug i otpevali "Bože pravde".

To nije ni malo poremetilo naše momke, koji su se posle neverovatnog meča i penal serije plasirali u finale.

Ako ništa, treba biti ponosan na naše mlade momke, koji su sačekali kraj "Hej Sloveni" i onda šmekerski otpevali "Bože pravde", a sigurni je i selektoru A selekcije Siniši Mihajloviću puno srce.

Odmah nakon incidenta, organizatori i UEFA su uputili izvinjenje zbog propusta našem savezu i generalnom sekretaru Zoranu Laković, koji se nalazi u Litvaniji. U toku dana, ili najkasnije u sredu, se očekuje i zvanično dopis o izvinjenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

203 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu