Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.07.2013.

22:48

Klop: Veran sam Borusiji

Trener prošlosezonskog finaliste Lige šampiona Jirgen Klop izjavio je da nema nameru da napusti Borusiju iz Dortmunda, iako ima zainteresovanih klubova.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nemac je na klupu “milionera” stigao 2008. godine, a tri sezone kasnije stigao je do titule u Bundesligi, koju je odbranio i 2012. godine.

“Klubovi su za sve nas zainteresovani, kako za Humelsa, Levandovskog, Rojsa, tako i za ceo naš stručni štab. Sada se testira pitanje vernosti, mi poštujemo Borusiju toliko da nismo ni razmislili o odlasku”, naveo je Klop.

Ekipa iz Dortmunda je bila na pragu osvajanja Lige šampiona, ali je u finalu na “Vembliju” pobedu odneo Bajern iz Minhena. Bez obzira na neuspeh, put do završne utakmice najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja podigao je Klopovu vrednost.

Ja imam 46 godina i videćemo koliko ću ostati u Dortmundu. Sigurno ću trajati još dugo, a razlozi za rastanak sa klubom nisu ni na vidiku”, zaključio je Klop.

U sledeću sezonu Borusija ulazi bez jednog od najboljih igrača, Marija Gecea koji je prešao u rivalski Bajern, dok su u ekipu stigli Henrih Mhtarjan, Pjer-Emerik Obamejang i Sokratis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu