Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2013.

18:41

Lane trenira sa Vošom, klub ga želi

Dosadašnji fudbaler Anderlehta Milan Jovanović trenira sa ekipom Vojvodine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji fudbaler novosadskog kluba trenutno je bez ugovora i traži novi klub.

Čelnici finaliste prošlogodišnjeg kupa zainteresovani su da privuku Jovanovića nazad u “belo-crveni” dres kluba sa Karađorđa.

Lane me je pozvao i pitao da li može da trenira sa nama, što smo oberučke prihvatili”, rekao je sportski direktor Voše Saša Drakulić.

Trener Nikolić je bio oduševljen što ima takvog igrača u grupi, on je naš nekadašnji as, sa sjajnom inostranom karijerom. Naši mladi igrači mogu mnogo od njega da nauče i učinićemo sve da, ukoliko ne bude zadovoljan ponudama iz inostranstva, što pre potpiše za Vojvodinu! Pričao sam i sa predsednikom Balšom Butorovićem, i složili smo se da bi Lane bio veliko pojačanje, pozitivno bi uticao na naš tim i bio strah u očima naših rivala”.

Nije izvesno da li i Jovanović deli želju čelnika novosadskog kluba, s obzirom da je ne tako davno izjavio da ne razmatra povratak u Srbiju. Izvesno je samo da ne želi da nastavi karijeru u Belgiji, gde je već godinama velika zvezda, zbog pomalo bizarnog sistema trakmičenja (posle dvokružnog sistema, sledi plej of, pred koji se timovima oduzima po pola bodova).

Jovanović je u prethodne dve sezone dao 17 golova za Anderleht na 62 utakmice. Prethodno je u Standardu blistao, sa 52 gola u četiri sezone, a između dve belgijske epizode proveo je neuspešnu epizodu u Liverpulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu