Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2013.

22:58

Ambrozini zvanično u Fiorentini

Doskorašnji kapiten Milana Masimo Ambrozini potpisao je jednogodišnji ugovor sa Fiorentina, potvrdio je klub iz Firence.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Fiorentina je završila transfer Masima Ambrozinija, a bivši italijanski reprezentativac potpisao je ugovor do 30. juna 2014. godine“, stoji u saopštenju Fiorentine.

36-godišnji Ambrozini je u redove ’viole’ došao kao slobodan igrač, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Milanom, u kojem je proveo 17 godina.

O Ambrozinijevom prelasku u Fiorentinu spekulisalo se već nekoliko nedelja, pošto je propao njegov prelazak u Vest Hem.

Amrbozini je tokom karijere prikupio neverovatno iskustvo, osvojio je Svetsko klupsko prvenstvo, dva trofeja u Ligi šampiona, dva Superkupa Evrope, četiri titule u Seriji A, jedan Kup Italije i dva Superkupa Italije“, dodaje se u saopštenju Fiorentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve