Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2013.

22:34

Jagodina bolja od Lokomotive

Fudbaleri Jagodine pobedili su ekipu Lokomotive iz Plovdiva sa 2:1 (1:1) u kontrolnoj utakmici na pripremama u Banjskom.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Član bugarske prve lige prvi je došao u vođstvo, iz prvog napada, dok se odbrana Jagodine još nije konsolidovala. Strelac je bio Dolarmo.

Jagodina je izjednačila u 11. minutu, a strelac je Sead Hadžibulić. U drugom poluvremenu Jagodina je imala nekoliko izglednih šansi, a pobedu spskoj ekipi doneo je Kostić u 82. minutu.

"Odlična utakmica protiv jako dobre ekipe iz Plovdiva. Nespretno smo i brzo primili gol, ali smo se vratili u velikom stilu. Naša igra je sve bolja, sad već imamo mnogo svežine i sa sve više samopouzdanja ulazimo u svaki naredni meč", rekao je trener Jagodine Mladen Dodić.

Narednu kontrolnu utakmicu na pripremama u Banjskom 'Ćurani' će odigrati u subotu, a protivnik je Slavija iz Sofije.

Jagodina je prošle sezone ostvarila najveći uspeh u klupskoj istoriji, osvojivši nacionalni kup. Ove sezone takmičiće se u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prvi protivnik biće im ruski Rubin iz Kazanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu