Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2013.

20:02

CZ: Novi dresovi za povratak slave

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je dresove za novu sezonu. 'Crveno-beli' će posle 22 godine i najvećeg uspeha u istoriji ponovo nositi 'Pumu'.

Izvor:

Autor:

Default images

"Od 1978. do 1991. kada smo prvi put sarađivali sa Pumom ostvarili smo velike uspehe na sportskom planu. Šest puta smo bili prvaci države, osvojili tri Kupa, igrali finale Kupa UEFA i bili šampioni Evrope. U narednom periodu bio bih zadovoljan kada bismo bar upola trofeja uspeli da donesemo u naš muzej", rekao je Dragan Džajić.

Predsednik Dragan Džajić i direktor kompanije Puma za jugoistočnu Evropu Martin Boven potpisali su ugovor u hotrelu "Metropol", nakon čega je i zvanično promovisan izgled nove opreme.

Martin Boven se takođe obratio prisutnima i izrazio očekivanja i nadu da će obnovljena saradnja dva velika brenda doneti uspeha u budućnosti, a najsrećniji i najsnalažljiviji navijači mogli su u toku dana da se izbore za svoj dres.

"Osećam se kao da sam na sastanku sa devojkom u koju sam zaljubljen, a koju sam poslednji put video pre 30 godina. Verujem će obnovljena saradnja biti podjednako uspešna i dugovečna kao i ona koja je trajala 13 godina", rekao je Boven.

Prvu utakmicu u novoj opremi Crvena zvezda odigraće u subotu u Grenehmu na tradicionalnom turniru Uhren Kup protiv švajcarskog vicešampiona ekipe Grashopersa, kada je očekuju i debiji najnovijih pojačanja Miloša Ninkovića i Aleksandra Kovačevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve