Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.07.2013.

16:14

Kovačević Zvezdin, ide u Švajcarsku

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović saopštio je spisak igrača koje ovog vikenda vodi na Uren kup, koju se igra u Švajcarskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Među 24 igrača nalaze se i Miloš Ninković, koji je predstavljen danas, kao i Aleksandar Kovačević, čiji je transfer upravo potvrđen.

Tu su i prethodna Zvezdina letnja pojačanja Mijailović i Pečnik (Rakić izostaje zbog teške povrede), a priliku će i ovde dobiti neki od juniora koji su se dobro pokazali u Sloveniji.

Zvezda na put vodi samo dva golmana. Pogledajkte kompletan spisak:

Bajković, Vesić, Vešović, Lazić, Jovanović, Marinković, Mladenović, Krneta, N. Mijailović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Kasalica, Mirić, Ahčin, Mudrinski, Dauda, Mihajlović, Đorđević, Pečnik, Ninković, Đuričković, Ožegović i Aleksandar Kovačević, koji je danas postigao dogovor o povratku u Crvenu zvezdu.

Zvezda igra u subotu protiv Grashopersa i u ponedeljak protiv Bazela. Oba meča počinju u 19:30.

Rasprodaja u Spartaku

Detalji transfera Aleksandra Kovačevića nisu saopšteni, a prethodnih dana mediji su pominjali popriličan raspon odštete, kao i to da je nekadašnji junior crveno-belih spreman da smanji platu.

Za Spartak ovo ej bio prilično unosan dan, jer su u nekoliko sati prodali još dva bivša Zvezdaša - Đorđa Despotovića Lokerenu, a Gorana Adamovića Ružomberoku.

Posle zaključenih pregovora sa dva vezna igrača, Zvezdi predstoji najkompleksniji deo posla – pojačavanje odbrane, koja je prošle sezone bila najslabiji deo tima, a u međuvremenu je dodatno oslabljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu