Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.06.2013.

19:52

Kadu odlazi, više zainteresovanih

Fudbaler Crvene zvezde Mendeš Kadu napustiće 'crveno bele', ali još nije poznato u kom klubu će nastaviti karijeru.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Rukovodstvo Zvezde procenilo da Brazilac ima visoku platu (oko 200.000 evra godišnje) i da je najbolje da se sa njim ne produži ugovor.

Kadu, koji je postao stranac sa najviše nastupa u crveno belom dresu, na kraju sezone postao je slobodan igrač, tako da klub iz Ljutice Bogdana neće dobiti ni dinara od transfera.

Još uvek nije sigurno gde će Kadu nastaviti karijeru, a srpski mediji navode nekoliko destinacija. Pred kraj sezone pojavile su se priče da je zainteresovan jedan klub iz Vašingtona i da su čelnici već stupili u kontakt sa igračem Crvene zvezde.

Druga opcija je ukrajinska Zorja, a generalni direktor og kluba vidi Kadua kao novog kreatora igre. Za Zorju nastupaju i bivši bek Crvene zvezde Nikola Ignjatijević i Željko Ljubenović.

Ipak, najbliži da u svoje redove dovede Brazilca je moldavski Šerif, a prema nekim informacijama on se već nalazi u Moldaviji i treba da prođe medicinske preglede. Ako pređe u dvostrukog uzastopnog šampiona Moldavije pridružiće se srpskim internacionalcima Saši Marjanoviću, Marku Stanojeviću, Marku Markovskom i Aleksandru Pešiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu